Εγκαταλείπουν οι αθλητές τα χιονοδρομικά αθλήματα

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Εγκαταλείπουν οι αθλητές τα χιονοδρομικά αθλήματα

bet365

Τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα και η μείωση του αριθμού των αθλητών στο εθνικό πρωτάθλημα ήταν ορισμένα από τα θέματα που απασχόλησαν μεταξύ άλλων τον πρόεδρο της Ελληνικής Χιονοδρομικής Ομοσπονδίας, Δημοσθένης Γυρούσης στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΟΧ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Μέτσοβο.

Στη συνέλευση, η οποία ολοκληρώθηκε επιτυχώς, αφού εγκρίθηκαν ο απολογισμός του 2014 και ο προϋπολογισμός του 2015, συζητήθηκαν επίσης και όσα θετικά συνέβησαν τη χρονιά που πέρασε, όπως η αγωνιστική εξέλιξη των αθλητών των εθνικών ομάδων, η συμμετοχή των Ελλήνων αθλητών στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες στο Σότσι 2014 και η προσαρμογή της ΕΟΧ στα νέα οικονομικά δεδομένα. Επίσης έγινε αναφορά στον προγραμματισμό, που βρίσκετε σε εξέλιξη, και τους φιλόδοξους αθλητικούς στόχους της νέας περιόδου.

Παράλληλα η Γενική Συνέλευση υιοθέτησε, ύστερα από πολύ συζήτηση τις τροποποιήσεις τους καταστατικού της ΕΟΧ και τις αλλαγές των κανονισμών.

Στην συνέλευση παραβρέθηκαν εκπρόσωποι των 20 και πλέον σωματείων, έχοντας δικαίωμα ψήφου οι 15 απ’ αυτούς. Παρών ήταν και ο Βασίλειος Κατσώρας από την ΕΟΕ, ο οποίος απεύθυνε και ένα σύντομο χαιρετισμό.

Πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης τιμήθηκαν από το Δήμο Μετσόβου ο Απόστολος Αγγέλης για την συμμετοχή του στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες Σότσι 2014 και από την ΕΟΧ, ο Παύλος Τριποδάκης για την παραγωγή ταινίας με θέμα την προετοιμασία της προ-Ολυμπιακής Ομάδας για το Σότσι 2014.

 

Τελευταία Νέα