Πώς μπορεί να γίνει Νο.1 ο Φέντερερ!

Gazzetta team
Πώς μπορεί να γίνει Νο.1 ο Φέντερερ!

bet365

Η ήττα του Ρότζερ Φέντερερ στα προημιτελικά του Paris Masters σε συνδυασμό με την κατάκτηση του τροπαίου από τον Νόβακ Τζόκοβιτς έχει απομακρύνει τον Ελβετό από το Νο.1, όμως υπάρχει ένα σενάριο που τον επαναφέρει στην κορυφή!
Πρέπει να κατακτήσει αήττητος το ΑΤΡ World Tour Finals, να κερδίσει ένα rubber στον τελικό του Davis Cup και παράλληλα ο Νόλε να πάρει μόνο δύο νίκες στο round robin των τελικών! Σε περίπτωση που ο Σέρβος επικρατήσει μόνο σε έναν αγώνα και αποκλειστεί από τα ημιτελικά, τότε... επιτρέπεται στον Φέντερερ να χάσει ένα ματς στο round robin.
Το σενάριο ακούγεται... τραβηγμένο, ειδικά από τη στιγμή που ο Τζόκοβιτς έχει κερδίσει τα 27 τελευταία του παιχνίδια indoors. Ο Φέντερερ είναι, όμως, σε εξαιρετική κατάσταση και παραδοσιακά πάει καλά στη διοργάνωση, την οποία έχει κερδίσει έξι φορές. Δεν στηρίζεται, βέβαια, μόνο στη δική του ρακέτα, αφού πρέπει να λυγίσει και ο φορμαρισμένος Τζόκερ!
Πέρυσι, πάντως, έγινε το αντίστροφο: ο Νόλε σήκωσε αήττητος το τρόπαιο και ο Ρότζερ σημείωσε δύο νίκες στο round robin... Η κλήρωση της διοργάνωσης, που ξεκινάει στις 9 του μήνα, θα γίνει σήμερα στις 17.00.
 

Τελευταία Νέα