Σε... κολαστήριο ο Πιστόριους!

Σε... κολαστήριο ο Πιστόριους!

bet365

Πέντε χρόνια στη χειρότερη φυλακή της Νοτίου Αφρικής. Η νέα ζωή του Οσκαρ Πιστόριους θα είναι δίπλα σε συμμορίες, εγκληματίες, βιαστές και τα κρούσματα ωμής βίας είναι καθημερινά.

Ο Πιστόριους καταδικάστηκε σε φυλάκιση πέντε ετών, η απόφαση σήκωσε θύελλα αντιδράσεων, αφού κρίθηκε μικρή η ποινή! Ωστόσο, τα πέντε χρόνια θα φανούν… αιώνας, αφού θα μεταφερθεί στην πιο σκληρή φυλακή της Νοτίου Αφρικής. Που θα εκτίσει την ποινή; Στην περίφημη Κεντρική Φυλακή της Πρετόρια με τα αρχικά «CZ». Μία φυλακή όπου έχουν καταγραφεί πολλοί βιασμοί, ξυλοδαρμοί και όχι μόνο.

Για έναν άνθρωπο με ειδικές ανάγκες και που έχει μάθει να ζει πλουσιοπάροχα είναι ότι χειρότερο για εκείνον. Η Κεντρική Φυλακή της Πρετόρια που έχει μετονομαστεί σε «Ίδρυμα Κγκόσι Μαμπούρου ΙΙ» αποτέλεσε ένα σύμβολο των μαχητών κατά του απαρτχάιντ. Αρκετοί αγωνιστές και μαχητές της εποχής είχαν φυλακιστεί και βασανιστεί εκεί. Έχουν δε πεθάνει αρκετοί άνθρωποι σε αυτές τις φυλακές.

Οι εποχές άλλαξαν. Για παράδειγμα ο Γιουτζίν Ντε Κοκ, πρώην επικεφαλής της αστυνομίας και εκ των βασανιστών έχει καταδικαστεί σε... 212 χρόνια φυλάκισης! Στην συγκεκριμένη φυλακή εκτός από συμμορίες και βιασμούς έχουν σημειωθεί ακόμα και φόνοι, ενώ υπάρχουν κρατούμενοι που μένουν 23 ώρες στα κελιά τους για να αποφύγουν τα χειρότερα!!!! Υπάρχει και κόσμος που έχει προσβληθεί από AIDS και άλλες ασθένειες. Ο Πιστόριους έχει βρει μία... άκρη για να είναι μόνιμα στον χώρο του νοσοκομείου της φυλακής, αλλά ακόμα και εκεί θα έχει σίγουρα πρόβλημα, ενώ κανείς δεν γνωρίζει πόσο θα ισχύσει η παρουσία του στο συγκεκριμένο μέρος της φυλακής.

 

Τελευταία Νέα