Σαν να μην έλειψε ποτέ ο Ναδάλ!

Gazzetta team
Σαν να μην έλειψε ποτέ ο Ναδάλ!

bet365

Με άγριες διαθέσεις επέστρεψε στο τουρ ο Ράφα Ναδάλ, μετά από απουσία περίπου τριών μηνών!
Εκπληκτικός ο αριστερόχειρας Ισπανός, κέρδισε εύκολα 6-4, 6-0 τον απογοητευτικό Ρισάρ Γκασκέ (Νο.22) σε 78 λεπτά και πήρε το εισιτήριο για τον δεύτερο γύρο του China Open. Και το ευχάριστο είναι ότι δεν φάνηκε να αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα στον δεξιό καρπό, όπου τραυματίστηκε τον περασμένο Ιούλιο.
Δυναμικός σε όλα τα χτυπήματά του και φρέσκος στις κινήσεις του, δεν ανησύχησε σχεδόν καθόλου απέναντι στον 28χρονο Γάλλο, τον οποίο έχει κερδίσει 13 φορές σε ισάριθμες αναμετρήσεις... Έχει πάρει, μάλιστα, 21 συνεχόμενα σετ! Ακόμα και όταν ο Γκασκέ πήγε να του πάρει την... μπουκιά από το στόμα στο 5-4 του πρώτου σετ απειλώντας με μπρέικ, ο Ράφα βρήκε τον δρόμο και από εκεί και πέρα είχαμε παράσταση για έναν ρόλο... Ο... γνωστός Ναδάλ είναι έτοιμος να κάνει την επίθεσή του στην κορυφή!
Ο περσινός φιναλίστ θα αντιμετωπίσει στη συνέχεια τον qualifier Πέτερ Γκόγιοβτσικ, που έκανε την έκπληξη αποκλείοντας με 6-4, 2-6, 7-5 τον Ίβο Κάρλοβιτς. Βγήκε και ο επόμενος αντίπαλος του Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ και είναι ο Πάμπλο Αντούχαρ, που άφησε εκτός τον φιναλίστ της Κουάλα Λουμπούρ Ζουλιέν Μπενετό με 6-4, 6-1.
 

Τελευταία Νέα