Ιβάνοβιτς-Βοζνιάκι στο Τόκιο

Gazzetta team
Ιβάνοβιτς-Βοζνιάκι στο Τόκιο

bet365

Άνα Ιβάνοβιτς και Κάρολιν Βοζνιάκι θα συγκρουστούν στον αυριανό τελικό του Pan Pacific Open στο Τόκιο.

Η 26χρονη Σέρβα (Νο.3) κέρδισε 7-5, 6-3 την επικεφαλής του ταμπλό Αντζελίκ Κέρμπερ και πέτυχε την 51η νίκη της τη φετινή σεζόν, ισοφαρίζοντας το προσωπικό ρεκόρ της. Η Άνα κατάφερε να επιστρέψει από το 3-5 του πρώτου σετ και με ψυχωμένη εμφάνιση στη συνέχεια να κλείσει το ραντεβού με την (επίσης) πρώην Νο.1 τενίστρια στον κόσμο.

Η Κάρο (Νο.2) έσωσε 19 από τα 23 μπρέικ πόιντ που αντιμετώπισε και πήρε την πρόκριση σε βάρος της ανερχόμενης Ισπανίδας Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα με 6-4, 2-6, 6-2. Στο τρίτο σετ, μάλιστα, έχανε 2-1 με μπρέικ, όμως με μεγάλη αντεπίθεση έφτασε στη δεύτερη σερί πρόκριση σε τελικό. Η 24χρονη από τη Δανία έχει 22-4 μετά το Γουίμπλεντον!

Στο head to head η Ιβάνοβιτς προηγείται με 4-2 και αν διευρύνει αύριο το ρεκόρ της θα έχει σηκώσει τον 15ο τίτλο στην καριέρα της. Η Βοζνιάκι, φιναλίστ στη Νέα Υόρκη, θα προσπαθήσει να πανηγυρίσει το 23ο τρόπαιό της και να... αποζημιωθεί για τις εξαιρετικές εμφανίσεις της το τελευταίο δίμηνο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα