Στους ίδιους ρυθμούς ο Φιλιππίδης

Gazzetta team
Στους ίδιους ρυθμούς ο Φιλιππίδης

bet365

Ο Κώστας Φιλιππίδης κατάφερε να συνδυάσει άριστα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις με τις σπουδές του τη σεζόν που πέρασε, σκεπτόμενος ήδη τη νέα περίοδο, που αναμένεται το ίδιο απαιτητική.

Ο πρωταθλητής του επί κοντώ ολοκλήρωσε τη χρονιά με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Παγκόσμιο κλειστού στο Σόποτ, τη δεύτερη θέση στη βαθμολογία της σειράς των Diamond League και την 7η θέση στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στους πιο σημαντικούς σταθμούς του 2014, κι ενώ είχε να αντιμετωπίσει και τον τραυματισμό στον προσαγωγό που τον ταλαιπωρούσε από τον χειμώνα. Εκτός των άλλων έπρεπε να ασχοληθεί και με το μεταπτυχιακό του, αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να διακριθεί. Τέλος καλό όλα καλά, λοιπόν, αλλά σίγουρα θα μπορούσε ακόμη καλύτερα.

«Μετά το χειμώνα είχα δύσκολη χρονιά εξαιτίας της σχολής, καθώς είχα αρκετές υποχρεώσεις, πολλά μαθήματα και φυσικά την εξεταστική. Εκτός αυτού υπήρχε και το ζήτημα του τραυματισμού που είχα στον προσαγωγό, Ναι μεν γυμναζόμουν, όμως, οι ενοχλήσεις με άφηναν πίσω», είπε αρχικά ο Φιλιππίδης.

Και συμπλήρωσε: «Στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα βρέθηκα κοντά στο μετάλλιο, θα μπορούσα να είχα ανέβει στο βάθρο. Η δεύτερη θέση στη συνολική βαθμολογία των Diamond League είναι πολύ σημαντική διάκριση για μένα, γιατί δείχνει πως είσαι ένας αθλητής που ξεκινάει να αγωνίζεται από τον Μάιο και πηδάει καλά έως το Σεπτέμβριο».

Προς το παρόν το πρόγραμμα προβλέπει ξεκούραση για τον 28χρονο, ο οποίος ανασυγκροτεί τις δυνάμεις του εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Πράγας και του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Πεκίνο το καλοκαίρι, που είναι και οι μεγάλοι στόχοι για το 2015.

 

Τελευταία Νέα