Κόντρα σε... φονικά σερβίς Φεντ και Μάσα

Βίκυ Γεωργάτου‏
Κόντρα σε... φονικά σερβίς Φεντ και Μάσα

bet365

Δύο big server καλούνται να "υποτάξουν" Ρότζερ Φέντερερ και Μαρία Σαράποβα για να προκριθούν στον επόμενο γύρο του US Open.

Ο 33χρονος Ελβετός, Νο.2 του ταμπλό, θα ανοίξει το βραδινό πρόγραμμα στο Arthur Ashe Stadium (2π.μ.) αντιμετωπίζοντας τον Σαμ Γκροθ, Νο.104 στον κόσμο. Ο 26χρονος Αυστραλός κατέχει το ρεκόρ ταχύτερου σερβίς με 263 χιλιόμετρα/ώρα, όμως η συγκεκριμένη επίδοση σημειώθηκε σε τουρνουά Challenger και δεν αναγνωρίζεται επίσημα.

Το ρεκόρ της Σαμπίν Λισίτσκι (Νο.26), ωστόσο, αντιπάλου της Σαράποβα (Νο.5), με 211 χιλ./ώρα επιτεύχθηκε πριν λίγες μέρες στο Στάνφορντ και είναι επίσημο! Τα σερβίς, βέβαια, δεν κερδίζουν από μόνα τους τα ματς και η Γερμανίδα θα πρέπει να κάνει την υπέρβαση για να ξεπεράσει το εμπόδιο της σπουδαίας αντιπάλου της στην αναμέτρηση που θα κλείσει την αυλαία της ημέρας και θα ξεκινήσει περίπου στις 4 τα ξημερώματα.

Στο κορτ θα επανέλθει και ο σύντροφος της Μάσα, ο Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ (Νο.7), και λογικά δεν θα έχει πρόβλημα κόντρα στον Ντούντι Σέλα από το Ισραήλ (8μ.μ.). Δεν ισχύει το ίδιο για τον Νταβίντ Φερέρ (Νο.4), που αντιμετωπίζει έναν πολύ επικίνδυνο τενίστα, τον Αυστραλό Μπέρναρντ Τόμιτς (10μ.μ.), ενώ ο Τόμας Μπέρντιχ (Νο.6) παίζει με τον Μάρτιν Κλίζαν περίπου την ίδια ώρα. Ενδιαφέρον παρουσιάζουν και οι αναμετρήσεις Άντερσον-Γιάνοβιτς και Γκούλμπις-Τιέμ.

Η Σιμόνα Χάλεπ (Νο.2) θα τεθεί αντιμέτωπη με Μιργιάνα Λούτσιτς Μπαρόνι στις 8.30μ.μ. και σχεδόν ταυτόχρονα η πρώην πρωταθλήτρια Βίνους Γουίλιαμς (Νο.19) θα αγωνιστεί κόντρα στη Σάρα Εράνι (Νο.13). Η φορμαρισμένη Κάρολιν Βοζνιάκι (Νο.10) έχει δύσκολη αποστολή απέναντι στην Άντρεα Πέτκοβιτς (Νο.18) λίγο μετά τα μεσάνυχτα και η Αντζελίκ Κέρμπερ (Νο.6) καλείται να βάλει φρένο στην ταλαντούχα Ελβετίδα Μπελίντα Μπέντσιτς (8μ.μ.). Οι αγώνες των γυναικών είναι για τον τρίτο γύρο.

Το πρόγραμμα στα τρία βασικά κορτ:

Arthur Ashe Stadium (6μ.μ.)
Λάρσον-Γιάνκοβιτς
Εράνι-Β. Γουίλιαμς
Τόμιτς-Φερέρ

Arthur Ashe Stadium (2π.μ.)
Γκροθ-Φέντερερ
Σαράποβα-Λισίτσκι

Louis Armstrong Stadium (6μ.μ.)
Βίντσι-Πενγκ
Ντιμιτρόφ-Σέλα
Σαφάροβα-Κορνέ

Grandstand (6μ.μ.)
Λούτσιτς-Μπαρόνι-Χάλεπ
Μπέρντιχ-Κλίζαν
Πέτκοβιτς-Βοζνιάκι

Δείτε το πλήρες πρόγραμμα της πέμπτης μέρας εδώ.

 

Τελευταία Νέα