Σόου του Μπολτ στη Γλασκώβη (vid)

Gazzetta team
Σόου του Μπολτ στη Γλασκώβη (vid)

bet365

Οι υποτιθέμενες δηλώσεις του Γιουσέιν Μπολτ για τους Κοινοπολιτειακούς Αγώνες ξεχάστηκαν γρήγορα και ο Τζαμαϊκανός έδωσε την πρώτη παράστασή του για φέτος με την ομάδα σκυταλοδρομίας.

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης και παγκόσμιος πρωταθλητής των σπριντ έκανε την πρώτη εμφάνισή του για φέτος –ελλείψει Παγκόσμιου Πρωταθλήματος και άλλων σημαντικών διοργανώσεων- και για μία ακόμη φορά τράβηξε τα φώτα της δημοσιότητας όπως κάνει πάντα άλλωστε.

Ο Τζαμαϊκανός έκανε το δικό του σόου λίγο πριν πάρει θέση στη γραμμή εκκίνησης για την κούρσα των 4Χ100μ με την ομάδα της χώρας του, καταχειροκροτήθηκε από το κοινό που βρέθηκε στο Hampden Park κι αφού εξασφάλισε το εισιτήριο για τον τελικό του αγωνίσματος που θα διεξαχθεί το βράδυ του Σαββάτου (2/8) σχολίασε για μια ακόμη φορά την δήλωση που φέρεται να έκανε σε δημοσιογράφο των Times του Λονδίνου, λέγοντας πως οι Αγώνες Κοινοπολιτείας είναι σκ…ά.

«Ένιωσα σαν να αγωνίζομαι σε Ολυμπιακούς Αγώνες. Όλα είναι έξοχα. Πάντα μου αρέσει να τρέχω μπροστά σε τόσο ένθερμο κοινό. Δεν μπορώ να πιστέψω πώς γράφτηκε κάτι τέτοιο. Πρώτα από όλα δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ αυτή τη λέξη. Απολαμβάνω την παραμονή μου εδώ», σχολίασε μεταξύ άλλων ο Μπολτ, ο οποίος μαζί με τους υπόλοιπους συναθλητές του χάρισε μια εύκολη νίκη και πρωτιά στην ομάδα του με 38.99 στη δεύτερη σειρά. Το δεύτερο εισιτήριο πήρε η Νιγηρία που ακολούθησε με 39.11.

 

Τελευταία Νέα