Στη Σύρο οι Νέοι για το «Βικέλας Καπ»

Gazzetta team
Στη Σύρο οι Νέοι για το «Βικέλας Καπ»

bet365

Το 11ο διεθνές τουρνουά «Βικέλας Καπ» θα φιλοξενήσει το διάστημα 25 με 27 Ιουλίου την Εθνική πόλο των νέων ανδρών που θα δώσει ένα σημαντικό τεστ εν όψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της κατηγορίας.

Ο Γιάννης Φράγκος, συνεργάτης του Ομοσπονδιακού προπονητή, Σάκη Κεχαγιά κάλεσε στην αποστολή 17 συνολικά νεαρούς πολίστες, οι οποίοι θα μεταβούν την Πέμπτη (24/7) στη Σύρο, όπου διεξάγεται το τουρνουά, από το 2004. Φέτος θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή της Ιταλίας, της Σερβίας και της Ισπανίας, που με τη σειρά τους εντάσσουν τους συγκεκριμένους αγώνες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους εν όψει του μεγάλου ραντεβού της γηραιάς ηπείρου, που θα λάβει χώρα στην Τιφλίδα από τις 24 μέχρι και τις 31 Αυγούστου.

Η ελληνική ομάδα αποτελείται από τους εξής αθλητές: Μανώλης Ζερδεβάς, Κυριάκος Σαρρής, Δημήτρης Καζάκος, Βαγγέλης Ποταμιάνος, Νίκος Αλβέρτης, Γρηγόρης Καπετανάκης, Ιορδάνης Μασμανίδης, Μανώλης Λιαπάκης, Μανώλης Πρέκας, Μανώλης Τσαχειλίδης, Παντελής Καλογεράκος, Μάριος Χατζηγούλας, Μιχάλης Σαρτζετάκης, Στέλιος Αργυρόπουλος, Λεωνίδας Μαυρωτάς, Γιώργος Φωκάς και ο Γιάννης Πανταζόπουλος.

Διαιτητές είναι οι Ακίφ Ουζ (Τουρκία), Πέτερ Μπαλζάν (Μάλτα) Γιόζεφ Ζούκα (Σλοβακία)λ Έρβιν Σάπερς (Ολλανδία), με παρατηρητή από πλευράς LEN τον Μάνφρεντ Βάτερ (Γερμανία).

Το πρόγραμμα

Παρασκευή, 25/7
19.30 Ισπανία- Σερβία
21.00 ΕΛΛΑΔΑ- Ιταλία

Σάββατο, 26/7
19.30 Ιταλία – Σερβία
21.00 Ισπανία- ΕΛΛΑΔΑ

Κυριακή, 27/7
09.00 Ιταλία – Ισπανία
10.30 ΕΛΛΑΔΑ- Σερβία

 

Τελευταία Νέα