«Πρωινό» του Φέντερερ οι Μέσι και Κριστιάνο

Gazzetta team
«Πρωινό» του Φέντερερ οι Μέσι και Κριστιάνο

bet365

Ρότζερ Φέντερερ και Τάιγκερ Γουντς είναι οι μεγιστάνες του αθλητισμού, αφήνοντας τελευταίους και… καταϊδρωμένους τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Λιονέλ Μέσι.

Έκαστος στο είδος του και μπορεί το ποδόσφαιρο να αποφέρει εκατομμύρια στους ποδοσφαιριστές, από τα συμβόλαια και τους χορηγούς που τους ακολουθούν, όμως το τένις και το γκολφ αυτή τη στιγμή κατέχουν τα πρωτεία. Για την ακρίβεια οι δύο κορυφαίοι εκπρόσωποι των αθλημάτων αυτών.

Ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Τάιγκερ Γουντς σύμφωνα με το Forbes κέρδισαν το 2013 46 εκατομμύρια δολάρια ο καθένας με το όνομά τους, φιγουράροντας στην κορυφή της σχετικής λίστας, κερδίζοντας τα τριπλάσια -και παραπάνω- από τους Κριστιάνο Ρολάντο και Λιονέλ Μέσι που μοιράζονται τη 10η θέση με 13 εκατομμύρια μόλις. Και για να δώσουμε ένα μικρό δείγμα, μόνο το 10ετές συμβόλαιο που υπέγραψε με την NIKE ο Ελβετός τενίστας –εκτός των άλλων συμφωνιών- «αξίζει» 100 εκατομμύρια δολάρια.

Το τένις είναι ένα από τα αθλήματα που «πουλάνε» καθώς στην πρώτη 10άδα βρίσκονται η Μαρία Σαράποβα (4η θέση) με έσοδα 23 εκατομμύρια δολάρια και η Να Λι (8η θέση) με 15 εκατομμύρια. Δεύτερος στη σχετική λίστα ακολουθεί ο Λεμπρόν Τζέιμς με 27 εκατομμύρια, έκτος είναι ο Γιουσέιν Μπολτ με 20 εκατομμύρια και στην 7η θέση βρίσκεται ο Κόμπε Μπράιαντ με 19 εκατομμύρια δολάρια.

 

Τελευταία Νέα