Κι άλλες προκρίσεις από Χρήστου & Μυλωνά

Gazzetta team
Κι άλλες προκρίσεις από Χρήστου & Μυλωνά

bet365

Με εξαιρετικές επιδόσεις, όρια και πανελλήνια ρεκόρ ολοκληρώθηκαν οι Χειμερινοί Αγώνες σε Καβάλα και Πειραιά στις μικρές κατηγορίες. Πρωταγωνιστές ο Απόστολος Χρήστου και ο Φώτης Μυλωνάς.

Στη διοργάνωση που έλαβε χώρα στο κολυμβητήριο της Καβάλας, ο Φώτης Μυλωνάς με 50.81 στα 100μ ελεύθερο εφήβων εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ουτρέχτης, έχοντας και το όριο για τα 50μ ύπτιο.

«Μετά την ολοκλήρωση και των Χειμερινών Αγώνων, είμαστε αρκετά ευχαριστημένοι από τις επιδόσεις. Ο αθλητής δε βρισκόταν στο 100% της φόρμας του, αλλά πιστεύαμε από την αρχή ότι θα πιάναμε εύκολα τα όρια που θα μας εξασφάλιζαν τη συμμετοχή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ουτρέχτης. Ο Μυλωνάς είναι 3ος στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή και ξεκάθαρος στόχος μας είναι να είμαστε μέσα στα μετάλλια στις διεθνείς διοργανώσεις», ήταν το σχόλιο του προπονητή του Μυλωνά, Χρυσάφη Βαγγελακάκη.

Όρια και στο Παπαστράτειο

Στην αντίστοιχη διοργάνωση που έλαβε χώρα στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, ο Απόστολος Χρήστου πέτυχε και τρίτο όριο για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων της Ολλανδίας, αυτή τη φορά στα 100μ ύπτιο με επίδοση 55.45.

Επίσης, σημειώθηκε κι ένα Πανελλήνιο ρεκόρ στα 1500μ ελεύθερο Παίδων, από τον Θανάση Κυνηγάκη του ΑΝΟ Αργυρούπολης με 15:47.54.

«Κάνοντας μια σύνοψη για τους αγώνες, θα παρατηρήσουμε ότι είχαμε πολλές ικανοποιητικές κούρσες και αξιόλογους χρόνους. Τα τρία όρια που πέτυχε ο Χρήστου του Ολυμπιακού, τα όριο του Χιώτη του Παλαιού Φαλήρου, αλλά και το Πανελλήνιο ρεκόρ του Κυνηγάκη της Αργυρούπολης είναι από τις πλέον αξιοσημείωτες επιδόσεις, αλλά δεν ήταν οι μόνες, καθώς αρκετές πλησίασαν τα όρια του Πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος Νέων της Ολλανδίας. Την άλλη εβδομάδα, όπου γίνεται το Πανελλήνιο πρωτάθλημα ΟΠΕΝ, πιστεύω ότι θα δούμε ακόμη καλύτερους αγώνες και βελτιωμένους χρόνους».

 

Τελευταία Νέα