Πάνε στην Τουρκία για προπονήσεις

Gazzetta team
Πάνε στην Τουρκία για προπονήσεις

bet365

Με τα προβλήματα στα κολυμβητήρια να παραμένουν άλυτα, οι αθλητές της Ορεστιάδας βρίσκουν λύση στη γειτονική Τουρκία, πηγαίνοντας καθημερινά για προπονήσεις στην Αδριανούπολη.

Όπως αναφέρει το thrakitoday.com, η έλλειψη πόρων για την αγορά πετρελαίου στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Ορεστιάδας ανάγκασε τους αρμοδίους στο «λουκέτο», για μια ακόμη χρονιά. Η μόνη διέξοδος για τους 25 αθλητές που θέλουν να προπονηθούν είναι η Αδριανούπολη –αφού η Αλεξανδρούπολη απέχει αρκετές ώρες, συν την προπόνηση- και όπως τόνισε ο πρόεδρος του Κολυμβητικού Ομίλου Ορεστιάδας, Οδυσσέας Ρετσίδης «Πηγαίνουμε στην Αδριανούπολη που είναι μόλις μερικά λεπτά από την πόλη μας και μαζί με την προπόνηση απαιτούνται τρεις ώρες».

«Περίπου σε 25 λεπτά είμαστε εκεί. Πάμε με δικά μας οχήματα, 7-8 στον αριθμό, έχοντας μαζί μας τα απαραίτητα έγγραφα για να περάσουμε στην Τουρκία. Έχει προηγηθεί προεργασία και με το Τελωνείο των Τούρκων και δεν καθυστερούμε εκεί, αλλά περνάμε άμεσα απέναντι», ήταν τα λόγια του στον Ξάνθη FM100.

Και συμπλήρωσε: «Είχαμε αγωνιστική συνεργασία με την ομάδα της Αδριανούπολης στο παρελθόν και ανταλλάσαμε και απόψεις πέρα των αγώνων. Η συζήτηση έφτασε στο πρόβλημα της θέρμανσης τους χειμερινούς μήνες και άμεσα εξεδήλωσαν την πρόθεση να μας βοηθήσουν. Κανονίστηκαν οι ημερομηνίες και οι ώρες και βάσει αυτών βγάλαμε το πρόγραμμα των προπονήσεων μας».

Πέρσι η Ομάδα μετέβαινε στην Αδριανούπολη πληρώνοντας μόνο τα έξοδα μετακίνησης, ωστόσο φέτος καλούνται να καταβάλουν και ένα μικρό αντίτιμο για τη χρήση της κολυμβητικής δεξαμενής, περίπου 13 ευρώ τον μήνα.

 

Τελευταία Νέα