Επιστροφή στα κορτ!

Gazzetta team
Επιστροφή στα κορτ!

bet365

Η σεζόν αρχίζει επίσημα στο Μπρισμπέιν της Αυστραλίας την Κυριακή (29/12), όμως παραδοσιακά θα προηγηθεί ένα τριήμερο που θα μας δώσει μια πρώτη γεύση από τις σπουδαίες μάχες του 2014!

Μιλάμε φυσικά για το Mubadala World Tennis Championship του Άμπου Ντάμπι, που θα διεξαχθεί από σήμερα ως το Σάββατο (28/12) με τη συμμετοχή των Ράφα Ναδάλ, Νόβακ Τζόκοβιτς, Νταβίντ Φερέρ, Άντι Μάρεϊ, Σταν Βαβρίνκα και Τζο Γουίλφριντ Τσονγκά!

Την αυλαία στο Tennis Complex του Zayed Sports City θα ανοίξει στις 3μ.μ. η αναμέτρηση του Φερέρ (Νο.3 στον κόσμο) με τον Βαβρίνκα (Νο.8) και θα ακολουθήσει το παιχνίδι του Μάρεϊ (No.4) με τον Τσονγκά (Νο.10). Περιμένουμε ασφαλώς με πολύ ενδιαφέρον να δούμε σε τι κατάσταση βρίσκεται ο 26χρονος Βρετανός, που επιστρέφει στα κορτ μετά από τρίμηνη απουσία λόγω επέμβασης στην πλάτη.

Ο νικητής του πρώτου αγώνα θα αντιμετωπίσει αύριο (27/12) στη 1μ.μ. τον επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης Ναδάλ και στη συνέχεια θα γίνει ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Τζόκοβιτς (Νο.2) και Μάρεϊ ή Τσονγκά. Η λαμπερή διοργάνωση θα ολοκληρωθεί το Σάββατο με τη διεξαγωγή του μικρού (1μ.μ.) και του μεγάλου τελικού (3μ.μ.). Οι αγώνες θα καλυφθούν τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ Sport 2.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

Πέμπτη 26/12 (3μ.μ.)
Φερέρ-Βαβρίνκα
Μάρεϊ-Τσονγκά

Παρασκευή 27/12 (10.30π.μ.)
Φερέρ ή Βαβρίνκα-Μάρεϊ ή Τσονγκά (ηττημένοι)
Ναδάλ-Φερέρ ή Βαβρίνκα
Τζόκοβιτς-Μάρεϊ ή Τσονγκά

Σάββατο 28/12 (1μ.μ.)
Μικρός τελικός
Μεγάλος τελικός

 

Τελευταία Νέα