Βήμα τελικού ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Βήμα τελικού ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του στον Πειραιά και με 14-5 κόντρα στον Τρίτωνα Αμαρουσίου, έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς της Α1 πόλο των γυναικών.

Αυλαία στα πλέι οφ από το Παπαστράτειο και οι ερυθρόλευκες δεν συνάντησαν κανένα εμπόδιο στην προσπάθειά τους να πάρουν το προβάδισμα στην υπόθεση πρόκριση. Τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη έκαναν αυτό που έπρεπε και με το σκορ να βρίσκεται στο 9-1 στο ημίχρονο, «τελείωσαν» από νωρίς το ματς.

Πλουραλισμός στην επίθεση για τον Ολυμπιακό με τις Αβραμίδου, Ελευθερία Πλευρίτου και Μαργαρίτα Πλευρίτου να σημειώνουν από τρία τέρματα.

Η συνέχεια δίνεται την Παρασκευή (17/5) στο κολυμβητήριο του Λαιμού, όπου η Βουλιαγμένη θα υποδεχθεί τον Ηρακλή, ενώ οι δεύτεροι αγώνες θα γίνουν το Σάββατο (18/5).

Τα οκτάλεπτα: 4-0, 5-1, 4-1, 1-3
Ολυμπιακός (Χ.Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τετζαλίδου 2, Ελευθερία Πλευρίτου 3, Σώρα, Μανωλιουδάκη 1, Αβραμίδου 3, Μαυρέλου 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου 3, Βάσω Πλευρίτου, Μπαλωμενάκη, Καλογεράκου, Καλαργυρού, Σταματοπούλου, Νιαρχάκου 1, Γιαννοπούλου.
Τρίτων Αμαρουσίου (Σ.Λέανδρος): Τερεφού, Καρκάνη, Κορμά, Παπαγεωργίου 1, Αποστολίδου 1, Χυδηριώτη, Μπεκρή, Άλκηστις Μπενέκου 1, Στρατάκου, Δημητροκάλη 2, Ιόλη, Μπενέκου, Στρείδη, Κοτσιώνη, Λάττα.

Το πρόγραμμα

Παρασκευή 17/5
20.00 Βουλιαγμένη-Ηρακλής (Παϊρακταρίδης, Κατσώνης)

Σάββατο (18/5)
10.00 Ηρακλής-Βουλιαγμένη (Στεφανάκης, Κραβαρίτης)
15.30 Τρίτων Αμαρουσίου-Ολυμπιακός (Δαμιανάκης, Καρκαντελίδης)

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα