Το εξώφυλλο της L' Equipe κατά της ομοφοβίας

Gazzetta team
Το εξώφυλλο της L' Equipe κατά της ομοφοβίας

bet365

Το αφιέρωμα της L' Equipe κατά της ομοφοβίας και το επικό εξώφυλλο της.

Δυο νεαροί πολίστες φιλιούνται στο στόμα. Δυο πολίστες φωτογραφίζονται σε εξώφυλλο του περιοδικού της L' Equipe που κυκλοφορεί το Σάββατο 4/5. Αυτό είναι το σενάριο.

Φυσικά οι νεαροί δεν είναι πολίστες αλλά καλλιτέχνες. Άνθρωποι του κινηματογράφου. Ο Adrien Leongue και ο Cédric Le Gallo κάνουν κινηματογράφο και δέχτηκαν να φωτογραφηθούν για να στείλουν το μήνυμα.

Οι δυο άνδρες συμμετέχουν στην ταινία "LES CREVETTES PAILLETÉES" που έχει θέμα και το πόλο αλλά και την ομοφοβία. Είναι μια καλή κωμωδία για την θετική αρρενωπότητα!

Ο φωτογράφος που απαθανάτισε τους δυο άνδρες σε πισίνα στο Παρίσι είναι ο Roberto Frankenberg. Του άρεσε τρομερά αυτή η φωτογραφία. Ένα φιλί στο στόμα και από πίσω μια μάχη αθλητική. Εμπνεύστηκε και από ανάλογο εξώφυλλο με θέμα παίκτες του ράγκμπι που είχε "φιλοξενήσει" το Sports Week το 2015.

Η ταινία πραγματεύεται με τη ζωή ενός κολυμβητή ο οποίος δηλώνει ομοφοβικός και σαν τιμωρία τον στέλνουν σε μια ομάδα πόλο για να παίξει αγώνες με τη συμμετοχή γκέι στην Κροατία. Είναι μια ταινία των άκρων. Δείχνει τον αθλητή που τολμά!

Η γαλλική εφημερίδα έφτιαξε ένα ειδικό τεύχος για να θίξει το σοβαρό θέμα της ομοφοβίας και τις προεκτάσεις του.

Τον στιγματισμό, τις παρενέργειες, την "'άρρωστη" κοινωνία. Το μήνυμα είναι σαφές: Σταματήστε.

Ένα κατεξοχήν άθλημα για άνδρες όπως είναι το πόλο που έφερε στη Γαλλία πρόσφατα και έναν ευρωπαϊκό τίτλο (Μαρσέιγ) δείχνει το δρόμο στη χώρα της κεντρικής Ευρώπης.

Στο τεύχος υπάρχει και η ιστορία του Τζον Φασάνου του ποδοσφαιριστή που τόλμησε να μιλήσει!

 

Τελευταία Νέα