Road to Tokyo: Ο Βύρων Κοκκαλάνης δεν το βάζει εύκολα κάτω (vid)

Κατερίνα Καλού
Road to Tokyo: Ο Βύρων Κοκκαλάνης δεν το βάζει εύκολα κάτω (vid)

bet365

Το Gazzetta βρέθηκε στον Ναυτικό Ομιλο Βάρκιζας και έπιασε τον πρωταθλητή λίγο πριν μπει στο νερό.

Βίντεο-φωτογραφίες: Βασίλης Τσίγκας

Όταν κάποιος απογοητεύεται από την 5η θέση σε Ολυμπιακούς Αγώνες, τότε τουλάχιστον ξέρεις ότι έχει στόφα πρωταθλητή.

Άπιαστο όνειρο για τους περισσότερους, η διάκριση αυτή που ήρθε στο Ρίο ντε Τζανέιρο δεν ήταν αρκετή για τον Βύρωνα Κοκκαλάνη, ο οποίος μετά το συγκεκριμένο αποτέλεσμα αποφάσισε να κάνει ένα διάλειμμα από τη θάλασσα και να ξεκινήσει ποδηλασία.

Ο έλληνας πρωταθλητής, που μπήκε για windsurf στη θάλασσα σε ηλικία 13 ετών, δεν άντεξε για πολύ μακριά από το στοιχείο του και σήμερα εξακολουθεί να αγωνίζεται στην Ιστιοσανίδα (κατηγορία RSX) και να ετοιμάζεται πυρετωδώς για το Τόκιο με μοναδικό στόχο το μετάλλιο και το βάθρο.

Και η αλήθεια είναι ότι σε ηλικία 33 ετών, ο Βύρων είναι στα καλύτερά του.

Σέρνοντας πολλές σημαντικές διακρίσεις με το πανί του (ανάμεσά τους και το αργυρό μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 2017) και με πηγή ανεξάντλητης δύναμης την κόρη του, έχει πια τον αέρα με το μέρος του. Στο πλευρό του βρίσκεται ο χρυσός Ολυμπιονίκης Νίκος Κακλαμανάκης (aka γιος του ανέμου) για να του δείχνει τον δρόμο προς την επιτυχία, αλλά και η bwin, που τον στηρίζει με τον καλύτερο τρόπο και του επιτρέπει να κάνει την προετοιμασία του σε ένα τόσο απαιτητικό και ακριβό άθλημα.

Το Gazzetta βρέθηκε στον Ναυτικό Ομιλο Βάρκιζας και έπιασε τον πρωταθλητή λίγο πριν μπει στο νερό.

Τι τον φοβίζει περισσότερο στον δρόμο προς το Τόκιο; Ποιο είναι το καλύτερο μέρος για windsurf στον κόσμο; Πώς θα έπειθε κάποιον να αφήσει τις ρακέτες στην παραλία και να πιάσει τη σανίδα;

Οι απαντήσεις στο βίντεο.

Backstage photo:

 

Τελευταία Νέα