Πρώτος τίτλος της χρονιάς για Μπουκοβίνα και Βασιλάκη

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Πρώτος τίτλος της χρονιάς για Μπουκοβίνα και Βασιλάκη

bet365

Οι Πέτρος Μπουκοβίνας και Αλέξανδρος Βασιλάκης πανηγύρισαν με την Ες του Λουξεμβούργο τον πρώτο τίτλο της χρονιάς.

Ο πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και ο έμπειρος δεξιός μπακ, ο οποίος διαπρέπει από το 2012 στο εξωτερικό κατέκτησαν με την Ες το Σούπερ Καπ στο Λουξεμβούργο επικρατώντας 27-22 της Μπέρχεμ, στην οποία αγωνίζεται ένας ακόμη Έλληνας, ο Χρήστος Τσάτσος.

Ο Μπουκοβίνας, ο οποίος αγωνίζεται για πρώτη φορά εντός συνόρων δήλωσε στο gazzetta.gr αναφορικά με την πρώτη κούπα της σεζόν: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι για την επίτευξη του ενός από τους στόχους μας, ο οποίος ήταν το Σούπερ Καπ. Ήταν ένα παιχνίδι που προετοιμαζόμασταν καιρό και το θέλαμε παρά πολύ.


Η σεζόν ξεκίνησε με ένα τρόπαιο και ευελπιστούμε να κατακτήσουμε το νταμπλ για δεύτερη συνεχόμενη χρόνια».

Αναφορικά με τις επιδιώξεις του ιδίου επεσήμανε: «Ατομικός μου στόχος είναι να βοηθήσω στο μέγιστο βαθμό την ομάδα να υπερασπιστεί τους τίτλους της!

Το πρωτάθλημα ξεκινά το προσεχές Σάββατο και είμαι έτοιμος για της προκλήσεις της φετινής σεζόν!»

Η ζωή μακριά από την πατρίδα έχει πάντα τις δυσκολίες της στην αρχή τουλάχιστον. Όμως ο Πέτρος Μπουκοβίνας ξεκαθαρίζει ότι η προσαρμογή του είναι πολύ εύκολη: «Είναι πολύ ωραία εδώ. Πιο επαγγελματικό πλαίσιο και αυτό ίσως βοήθησε στον να προσαρμοστώ πολύ καλά.

Πάντα όταν απομακρύνεσαι από την οικογένεια σου είναι δύσκολο, αλλά είναι από τις θυσίες που πρέπει να κάνεις...».

Τέλος, για το τί του λείπει περισσότερο από τη Θεσσαλονίκη αποφαίνεται χωρίς περιστροφές: «Η οικογένεια και οι φίλοι μου».

 

Τελευταία Νέα