10 λόγοι για να δεχτείς την πρόκληση τον Οκτώβρη στην Costa Navarino (pics)

Gazzetta team
10 λόγοι για να δεχτείς την πρόκληση τον Οκτώβρη στην Costa Navarino (pics)

bet365

Το τριήμερο 13 – 15 Οκτωβρίου μην κανονίσεις κάτι άλλο. Το «Navarino Challenge 2017» είναι η πρόκληση που πρέπει να δεχτείς!

Τριήμερο, τι όμορφη λέξη.

Την έχουμε συνδέσει με το διάλειμμα από την αγχωτική καθημερινότητα και (γιατί όχι;) με το ταξίδι μακριά από τις υποχρεώσεις.

Τώρα φανταστείτε να κάνετε όλα τα παραπάνω και να τα συνδυάσετε με αθλητικές δραστηριότητες που καλύπτουν όλα (μα όλα) τα γούστα, σε ένα μέρος ονειρεμένο, με διαμονή σε μια άκρως εντυπωσιακή ξενοδοχειακή μονάδα.

Εμείς σας προτείνουμε να πείτε... «(Navarino) challenge accepted».

Και έχουμε τους λόγους μας.

10. Το κορυφαίο αθλητικό τριήμερο

Έχουμε και λέμε: Κολύμβηση ανοιχτής θαλάσσης, τρέξιμο σε πολλές διαφορετικές διαδρομές (21,1 χλμ., 10 χλμ., 5 χλμ.), Taekwondo, ποδηλατάδα, μπάσκετ, γκολφ, kick boxing και πολλά πολλά άλλα!

Δεν το λένε τυχαία «Navarino Challenge». Είναι μια πρόκληση να δοκιμάσεις τον εαυτό σου σε όλα αυτά τα αγωνίσματα.

17 αθλητικές δραστηριότητες με περισσότερα από 10 ολυμπιακά αθλήματα!

9. Εκδρομή σε ένα παραδεισένιο παραθαλάσσιο μέρος

Kάντε μας τη χάρη και μπείτε λίγο στο costanavarino.com. Ανοίξτε τα ηχεία σας και χαλαρώστε!

Ναι, αυτό θα ακούτε τις ώρες χαλάρωσης στο «Navarino Challenge 2017».

Η επαφή με τη φύση είναι ίσως αυτό που κάνει την διαφορά. Παράλληλα με τις δραστηριότητες, θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε εικόνες που θα σας ηρεμήσουν και θα σας μυήσουν στη γαλήνη του μεσσηνιακού τόπου.

8. Διαμονή σε ένα από τα καλύτερα ξενοδοχειακά συγκροτήματα της Ελλάδας

Πολυτέλεια συνδυασμένη με αυθεντική φιλοξενία.

Στο The Westin Resort Costa Navarino θα αφήσετε όλες τις έγνοιες πίσω σας. Με θέα το Ιόνιο, ιδιωτικές πισίνες με πλευρικούς καταρράκτες, στρώματα για ύπνο άνευ προηγουμένου, τα δωμάτια που θυμίζουν παλιά μεσσηνιακά αρχοντικά σας περιμένουν για μια αξέχαστη εμπειρία.

Όταν παίρνεις μέρος στο «Navarino Challenge 2017», σου αξίζει το καλύτερο.

7. Έναρξη με πάρτι!

Τι καλύτερο από ένα πάρτι για το καλωσόρισμα;

Την Παρασκευή 13/10 όταν βραδιάσει, το «Sportingbet Welcome Party» υπόσχεται στους guests του The Westin Resort Costa Navarino την καλύτερη έναρξη για ένα τριήμερο γεμάτο δραστηριότητες.

Λίγο ποτό, ωραία μουσική και πολλά χαμόγελα! Εδώ είμαστε.

6. Συμβουλές από τους κορυφαίους!

Δεν συμμετέχεις απλά στο τοπ αθλητικό τριήμερο. Συμμετέχεις σε ένα event, οι πρεσβευτές του οποίου είναι σπουδαία ονόματα στον χώρο του αθλητισμού. Αθλητές και προπονητές χάρη στους οποίους έχεις φωνάξει, συγκινηθεί, πανηγυρίσει.

Από τον Νίκο Γέμελο (προπονητής του Ολυμπιονίκη Σπύρου Γιαννιώτη), μέχρι τον Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιο Πρωταθλητή Περικλή Ιακωβάκη και τον δύο φορές αργυρό Ολυμπιονίκη του taekwondo, Αλέξανδρο Νικολαΐδη, όλοι είναι εκεί για εσάς.

5. Έτοιμοι για SUP;

Στο πρόγραμμα του «Νavarino Challenge» έχουν προστεθεί και νέα αθλήματα, όπως το SUP που εμφανίζεται για δεύτερη συνεχή χρονιά.

Έτσι, στην Πύλο θα παρουσιαστεί ο αγώνας επίδειξης Stand Up Paddling by BIC® Sport, με τη δυνατότητα να το δοκιμάσουν ακόμη και αρχάριοι και να έρθουν έτσι σε επαφή με αυτό το ανερχόμενο άθλημα. Ο αγώνας της όρθιας σανιδοκωπηλασίας θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του καλύτερου surf club, Surf Salad!

Τόσο μπροστά η διοργάνωση.

4. Μια σπάνια εμπειρία

Για ορισμένους ίσως αποδειχτεί η πιο ξεχωριστή εμπειρία του «Navarino Challenge 2017». Δεν βλέπεις κάθε μέρα μια επίδειξη boccia από Χρυσό Παραολυμπιονίκη.

Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης, παράδειγμα προς μίμηση για την θέληση του που τον έχει οδηγήσει στην κορυφή, θα είναι εκεί για να χαρίσει σε όλους τους παρευρισκομένους ένα μάθημα ζωής.

3. Δραστηριότητες για τα παιδιά

Είναι το Kids’ Athletics, είναι η παιδική διαδρομή (1 χλμ.), είναι το baby swimming.

Το «Navarino Challenge 2017» είναι γεμάτο από δρώμενα, που τα παιδιά θα έχουν να θυμούνται όταν μεγαλώσουν.

2. Σημείο αναφοράς ο Ημιμαραθώνιος

Ξεκινά μέσα από τις εγκατασταστεις της Costa Navarino, πηγαίνει σε χωματόδρομο, φτάνει σε παραλία, συνεχίζει μέχρι το καταφύγιο άγριας Ζωής της Λίμνης Διβαρίου προτού φτάσει στο ομορφότερο, αλλά και πιο απαιταιτητικό κομμάτι της διαδρομής. Την παραλία «Βοϊδοκοιλιά».

Αν το «Navarino Challenge 2017» έχει μια μεγάλη πρόκληση, αυτός είναι ο Ημιμαραθώνιος.

Η διαδρομή όμως θα σας αποζημιώσει...

1. Το «παρών» στη διοργάνωση θα δώσει και ο Κωνσταντίνος Καρνάζης

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια του Navarino Challenge ο ελληνοαμερικανός υπερμαραθωνοδρόμος θα υπογράφει το νέο βιβλίο του «Ο δρόμος προς τη Σπάρτη» στην Costa Navarino και στο The Westin Resort Costa Navarino.

+1 «Εγώ δεν πήγα τελικά...»

Τώρα φανταστείτε εσείς να χάσετε όλα τα παραπάνω κι άλλα τόσα, που δεν γίνεται να αποτυπωθούν σε ένα κείμενο (η μαγεία είναι στο να το ζεις) κι ακόμα χειρότερα κάποιος φίλος/γνωστός σας να μην κάνει το ίδιο λάθος.

Οι φωτογραφίες στα social media θα είναι μόνο η αρχή.

Η εξιστόρηση της εμπειρίας του θα είναι το αποκορύφωμα.

Μην είστε ανάμεσα στους «εγώ δεν πήγα τελικά...», αλλά στους «Καλά δεν φαντάζεσαι!».

Περισσότερες πληροφορίες εδώ.

 

Τελευταία Νέα