Ξέσπασε ο Φάρα εναντίον των βρετανικών Μέσων

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ξέσπασε ο Φάρα εναντίον των βρετανικών Μέσων

bet365

Ο Μο Φάρα δεν έκρυψε την ενόχληση του για τα βρετανικά Μέσα ενημέρωσης και το γεγονός ότι έχουν προσπαθήσει να αμαυρώσουν τις επιτυχίες του, επαναλαμβάνοντας για μία ακόμη φορά ότι είναι «καθαρός» αθλητής.

«Είναι σαν να έχω καταφέρει, ότι έχω καταφέρει κι εσείς να προσπαθείτε να το καταστρέψετε», είπε στους δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Υπήρξατε πολλές φορές άδικοι μαζί μου. Δεν γνωρίζω το λόγο».

Ο παγκόσμιος πρωταθλητής των 10.000μ., ο οποίος δεν κατάφερε να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στα 5.000μ. κατακτώντας το ασημένιο μετάλλιο, ολοκλήρωσε την καριέρα του στο Λονδίνο και πλέον θα συνεχίσει με αγώνες δρόμου, αρνήθηκε για μία ακόμη φορά ότι δεν έχει κάνει τίποτα λάθος.

Όλα ξεκίνησαν τον περασμένο Φεβρουάριο όταν ο προπονητής του Φάρα, Αλμπέρτο Σαλαζάρ σύμφωνα με ρεπορτάζ των Sunday Times είχε χρησιμοποιήσει απαγορευμένες ουσίες για να βελτιώσει τις επιδόσεις των αθλητών του, κάτι που είχε διαρρεύσει από τον Αμερικανικό Οργανισμό Αντιντόπινγκ (USADA).

«Αν υπερέβην τα εσκαμμένα και ο Μο Φάρα έκανε κάτι λάθος αποδείξτε το. Μπορείτε να γράφετε ότι σας αρέσει αλλά είμαι καθαρός αθλητής... και κοιμάμαι ήσυχος τη νύχτα, αγαπώ τα παιδιά μου, αγκαλιάζω τα παιδιά μου και τους δείχνω ποιο είναι το σωστό. Αυτό τελικά μετράει.

Η ιστορία δεν λέει ψέμματα, όλοι είναι υπερήφανοι για μένα. Είναι γεγονός ότι έχω δουλέψει σκληρά και ό,τι έχω πετύχει είναι μέσα από την σκληρή δουλειά.

Θα συνεχίσω να παλεύω και θα συνεχίσω να δουλεύω κάνοντας την χώρα μου περήφανη. Είμαι περήφανος που είμαι Βρετανός», κατέληξε ο Φάρα.

 

Τελευταία Νέα