Το μετάλλιο του Ημιμαραθωνίου της Κέρκυρας

Gazzetta team
Το μετάλλιο του Ημιμαραθωνίου της Κέρκυρας

bet365

Η Οργανωτική Επιτροπή του Ημιμαραθωνίου Κέρκυρας 2017 παρουσίασε το μετάλλιο του “Corfu Half Marathon ” το οποίο αποτελεί εικαστική αποτύπωση του Λιστόν – σήμα κατατεθέν της Κέρκυρας- και είναι ιδιαίτερης αισθητικής, κατασκευής και κοπής.

Το εικαστικό του μεταλλίου παρουσιάζει στην μπροστινή πλευρά και σε τρισδιάστατη μορφή (3D) το λογότυπο του αγώνα και την ημερομηνία και από την άλλη σε τρισδιάστατη μορφή (3D) το λογότυπο του Δήμου Κέρκυρας. Το εικαστικό περίγραμμα του μεταλλίου είναι εμπνευσμένο από την αρχιτεκτονική προοπτική που αποπνέει το Λιστόν και συμβολίζει την προοπτική και τη δυναμική της Διοργάνωσης και της Κέρκυρας

Οι κορδέλες των μεταλλίων θα είναι χρυσές για τον Ημιμαραθώνιο, σιελ για τα 5 χλμ. και άσπρες για τα 3 χλμ.

Επίσης έδωσε στην δημοσιότητα την επίσημη μελέτη της μέτρησης της διαδρομής του Ημιμαραθωνίου η οποία έχει αποσταλεί στην Παγκόσμια Ένωση Μαραθωνίων (AIMS), στην Παγκόσμια Ομοσπονδία Στίβου ( IAAF) και στον ΣΕΓΑΣ.

Ο 1ος Ημιμαραθώνιος Κέρκυρας θα λάβει χώρα στις 24 Σεπτεμβρίου 2017 σε πιστοποιημένη από τον ΣΕΓΑΣ και την AIMS διαδρομή και θα έχει εκκίνηση στην Κάτω Πλατεία της Κέρκυρας (Σπιανάδα), στο Λιστόν όπου θα υπάρχουν και όλες οι υποστηρικτικές του αγώνα υποδομές.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αναζητήσουν και να αντλήσουν πλήθος πληροφοριών:

στην ιστοσελίδα της Διοργάνωσης: www.corfuhalfmarathon.gr/

και στο Facebook: www.facebook.com/CorfuHalfMarathon

Για εγγραφές δρομέων ακολουθήστε τον σύνδεσμο: www.corfuhalfmarathon.gr/registrations/

Για εγγραφές εθελοντών ακολουθήστε τον σύνδεσμο: www.corfuhalfmarathon.gr/volunteerism/

 

Τελευταία Νέα