Βλάχος: «Στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου»

Gazzetta team
Βλάχος: «Στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου»

bet365

Ο προπονητής της Εθνικής, Θοδωρής Βλάχος μίλησε μετά τον θρίαμβο επί του Μαυροβουνίου και τόνισε ότι «οι επόμενες τέσσερις μέρες θα είναι φανταστικές για εμάς».

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Για ακόμα μία διοργάνωση η Εθνική Ομάδα Πόλο των Ανδρών τα κατάφερε. Εφτασε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου και την Πέμπτη θα δώσει την μάχη της για την πρόκριση στον τελικό (Ουγγαρία-Ρωσία το ζευγάρι από το οποίο θα βγει ο αντίπαλός μας). Ο Θοδωρής Βλάχος ήταν απόλυτα ικανοποιημένος από την εξέλιξη του αγώνα και τόνισε μετά το τέλος του:


«Ολα ήταν φανταστικά. Παίξαμε πολύ καλά σε άμυνα και επίθεση. Ηταν το πιο κρίσιμο ματς και με πολύ δύσκολο αντίπαλο. Δίκαια προκριθήκαμε στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του κόσμου». είπε και πρόσθεσε

«Δεν περίμενα οτι θα εξελιχθεί έτσι το ματς. Οσο όμως στην άμυνα δεν δεχόμασταν γκολ και στην επίθεση βρήκαμε σκορ δεν φοβήθηκα. Οι επόμενες 4 μέρες θα είναι φανταστικές για εμάς. Θα είναι δύο ματς που θα κρίνουν μετάλλια. Εάν είμαστε πολύ καλοί θα κατακτήσουμε κάτι. Οσες πιθανότητες έχουμε θα τις εξαντλήσουμε. Θα παίξουμε το παιχνίδι μας. Τώρα αρχίζει ένα διαφορετικό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα».

 

Τελευταία Νέα