Ατομικό ρεκόρ και τελικός για την Αραμπατζή στον ακοντισμό

Gazzetta team
Ατομικό ρεκόρ και τελικός για την Αραμπατζή στον ακοντισμό

bet365

Η Θεοδώρα Αραμπατζή έκανε αυτό που αποτελεί το βασικό ζητούμενο κάθε αθλητή, που μετέχει σε έναν αγώνα. Ξεπέρασε τον αυτό της!

Συνδύασε μάλιστα την εμφάνιση της με τη συμμετοχή στον πρώτο μεγάλο τελικό της καριέρας της.


Η αθλήτρια του Θωμά Κυριαζή, στην τρίτη ημέρα των αγώνων στο Μπίντγκοζ, έστειλε το ακόντιο στα 54,79 μ. και πανηγύρισε όπως ήταν φυσιολογικό αυτή της την επιτυχία. Η Αραμπατζή τις δύο τελευταίες σεζόν βρίσκεται σε ανοδική πορεία κάτι που φάνηκε και με την παρουσία της στο σημερινό αγώνα.

Η αθλήτρια βελτίωσε φέτος τέσσερις φορές το ρεκόρ της, αφού είχε προηγηθεί το 51,16 μ. στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα, το 52,90 μ. στα Παπαφλέσσεια, το 53,53 μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και το 54,79 μ. σήμερα στο Μπίντγκοζ. Πλέον η αθλήτρια έχει κάθε λόγο να σκέφτεται το φράγμα των 55,00 μέτρων.΄

Την καλύτερη επίδοση του προκριματικού σημείωσε η Σάρα Κόλακ, το μεγάλο όνομα του αγωνίσματος με 61,93 μ. και ακολούθησε η Τουρκάλα Εντά Τουγκσούζ με 61,81 μέτρα. Συνολικά 13 αθλήτριες έπιασαν το όριο και θα πάρουν μέρος στον αυριανό τελικό (20.00).

"Είμαι πολύ χαρούμενη γιατί κατάφερα να πετύχω το στόχο μου και να προκριθώ στον τελικό. Ηταν πολύ ωραία και ένιωθα τέλεια. Αν και αύριο νιώθω όπως σήμερα, τότε πιστεύω πως μπορώ να κυνηγήσω ένα ακόμη ρεκόρ. Στο παρελθόν αντιμετώπισα σοβαρό τραυματισμό στον αγκώνα, όμως, με το κ. Θωμά (σ.σ Κυριαζής) καταφεραμε να δουλέψουμε πολύ την τεχνική και να μειώσουμε στο ελάχιστο τις ενοχλήσεις", είπε η Αραμπατζή.

Με συμμετοχή στον προκριματικό της δισκοβολίας ολοκλήρωσε την παρουσία του στη διοργάνωση το Κυριάκος Ζώτος. Ο αθλητής έχοντας πραγματοποιήσει καλή παρουσία στη σφαιροβολία, όπου κατέλαβε την 10η θέση, αγωνίστηκε και στη δισκοβολία, όπου ήταν 16ος με 53,57 μέτρα.

 

Τελευταία Νέα