Τέλος η Κέρμπερ, βλέπει Νο 1 η Χάλεπ, παλιά τέχνη για την Βίνους!

Τέλος η Κέρμπερ, βλέπει Νο 1 η Χάλεπ, παλιά τέχνη για την Βίνους!

bet365

Bίνους Γουίλιαμς, Τζοάνα Κόντα, Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα και Σιμόνα Χάλεπ συνεχίζουν στα προημιτελικά του Γουίμπλεντον, με την Νο 1 του ταμπλό Αντζελίκ Κέρμπερ να αποχαιρετά τη διοργάνωση.

Η Αντζελίκ Κέρμπερ γνώρισε την ήττα από την Γκαρμπίνιε Μουγουρούθα και αποχαιρετά μαζί με την διοργάνωση και το Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης αν η Σιμόνα Χάλεπ κάνει μία ακόμα νίκη στο αγγλικό Όπεν!

Η 23χρονη Ισπανίδα χρειάστηκε 2 ώρες και 20 λεπτά για να κάμψει την αντίσταση της Κέρμπερ και στον επόμενο γύρο θα συναντηθεί με την Σβετλάνα Κουζνέτσοβα.

Η Ρωσίδα «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες την Ανιέτσκα Ραντβάνσκα με 6-2, 6-4. Μουγουρούθα και Κουζνέτσοβα έχουν αναμετρηθεί 4 φορές με την Ισπανίδα να έχει πετύχει μία νίκη το 2015 στο Masters της Μαδρίτης.

H Σιμόνα Χάλεπ από την πλευρά της σταμάτησε την Βικτόρια Αζαρένκα, επικρατώντας 7-6(3), 6-2 και βάζει πλώρη για τα προημιτελικά του αγγλικού όπεν για δεύτερη συναπτή σεζόν στην καριέρα της και παράλληλα για την κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης.

Στην πραγματικότητα τη χωρίζει μία ακόμη νίκη επί της Τζοάνα Κόντα, αντικειμενικά δύσκολος στόχος, αν σκεφτεί κανείς ότι στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους νικήτρια είχε αναδειχθεί η Βρετανίδα, αμφότερες στα τρία σετ. Τελευταία φορά είχα μετρήσεις τις δυνάμεις τους στο Μasters του Μαϊάμι.

Τέλος, σε ότι αφορά στην Βίνους Γουίλιαμς προκρίθηκε για 13 φορά στην καριέρα της στα προημιτελικά της διοργάνωσης επικρατώντας σε 1 ωρίτσα 6-3, 6-2 της Άννα Κόνγιουχ.

Aντίπαλος της Αμερικανίδας στις «8» είναι η κάτοχος του Ρολάν Γκαρός, η 20χρονη Γελένα Οσταπένκο.

 

Τελευταία Νέα