Nέα επίθεση κατά της EOΠ με αφορμή την εμφάνιση της εθνικής στο Ευρωπαϊκό

Gazzetta team
Nέα επίθεση κατά της EOΠ με αφορμή την εμφάνιση της εθνικής στο Ευρωπαϊκό

bet365

Ο επικεφαλής της κίνησης για την «Αναγέννηση» της ελληνικής πυγμαχίας, Χάρης Μαριόλης, τοποθετήθηκε αναφορικά με την εμφάνιση των διεθνών μας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα πυγμαχίας και την ανάγκη να ενισχυθεί προπονητικά.

«Αυλαία για την Εθνική Ομάδα των δυο (2) μόνον αθλητών μας, που δυστυχώς παρά τις φιλότιμες προσπάθειές τους γνώρισαν τον αποκλεισμό στον δεύτερο αγώνα που έδωσαν στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Δεν θα καυτηριάσουμε πάλι την "ουσιαστικά" μη ύπαρξη Εθνικής Ομάδας με όλη την σημασία της λέξης. Τα έχουμε ξαναγράψει και τα έχουμε ξαναπεί. Δεν έχουμε το παραμικρό να καταλογίσουμε στους αθλητές μας Καλαμάρα και Τσανικίδη που έδωσαν και την ψυχή τους στο ρίνγκ.

Γρήγορο Στοίχημα σε Καλύτερες Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις (21+)!

Και σκεφθείτε Κύριοι αναγνώστες και Διοίκηση της Ε.Ο.Π. ότι είναι και από τους πλέον έμπειρους με πάνω από πενήντα (50) Διεθνείς αγώνες στα Δελτία τους. Το επίπεδο των περισσοτέρων Ευρωπαίων Αθλητών είναι πολύ υψηλότερο των δικών μας.
Επειδή η Ελληνική Πυγμαχία βρίθει ταλέντων σε όλες τις κατηγορίες σκεφθήκατε μήπως την πρόσληψη ενός ξένου προπονητή μόνο για την Εθνική ομάδα;

Γνωρίζετε ότι η ανύπαρκτη στην πυγμαχία Κίνα μεταμορφώθηκε σε ένα χρόνο με Κουβανό προπονητή; Αντίστοιχα το ίδιο έκανε και η Φιλανδία και αρκετές χώρες.

Δεν θέλουμε να υποτιμήσουμε τους Έλληνες προπονητές αλλά είναι πλέον φανερό ότι χρειαζόμαστε επιπλέον “know how” από αυτό που υπάρχει στην Ελληνική αγορά!

Ειδικά δε στην Εθνική Ομάδα αξίζει να έχει το καλύτερο. Επισημαίνουμε για πολλοστή φορά ότι περιμένουμε από τη Διοίκηση της ομοσπονδίας να απαντήσει εδώ και μέρες στην πρόταση μας για αναβίωση με δικά μας έξοδα του Διεθνούς κυπέλλου Ακρόπολης, το οποίο ήταν και προολυμπιακή πρόκριση της χώρας μας.

Η Διοίκηση της ομοσπονδίας αδικαιολόγητα εδώ και δέκα (10) χρόνια, πολύ πριν υπάρξει το οποιοδήποτε οικονομικό πρόβλημα της χώρας μας, έχει καταργήσει προκλητικά το συγκεκριμένο τουρνουά, ουσιαστικά διακόπτοντας και τις πολυμερείς μας σχέσεις με το διεθνές γίγνεσθαι καταστρέφοντας το άθλημα».

 

Τελευταία Νέα