Επέστρεψε Ολυμπιακό ο Γούνας, ανανέωσε ο Δελακάς

Gazzetta team
Επέστρεψε Ολυμπιακό ο Γούνας, ανανέωσε ο Δελακάς

bet365

Μια επιστροφή και μια ανανέωση για το πόλο του Ολυμπιακού. Συγκεκριμένα κάτοικος Πειραιά θα είναι και πάλι ο Αλέξανδρος Γούνας, ενώ πολίστας των πρωταθλητών παρέμεινε ο Βαγγέλης Δελακάς.

Live Streaming στα κορυφαία πρωταθλήματα & Cash out για τον έλεγχο κάθε στοιχήματος (21+)!

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού έχουν ως εξής:

Για επιστροφή Γούνα

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αλέξανδρο Γούνα. Ο διεθνής πολίστας υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας.

Στις δηλώσεις του στο osfp.gr ο Αλέξανδρος Γούνας τόνισε τα εξής:

«Μετά την ωραία εμπειρία που είχα ένα χρόνο στην Ιταλία επιστρέφω πίσω σε μια πολύ μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Ελπίζω να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας και είμαι πολύ χαρούμενος για αυτή την επιστροφή. Πιστεύω ότι έχουμε όλα τα φόντα για σπουδαίες επιτυχίες τη νέα σεζόν. Η ομάδα έχει δείξει ότι βρίσκεται σε πολύ ανταγωνιστικό και υψηλό επίπεδο, όπως αρμόζει στον Ολυμπιακό».

Για παραμονή Δελακά

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Βαγγέλη Δελακά. Ο αρχηγός της ομάδας πόλο Ανδρών υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας και παραμένει στο σύλλογο μας για 14η διαδοχική χρονιά.

Μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Βαγγέλης Δελακάς δήλωσε στο osfp.gr τα εξής: «Ευχαριστώ πολύ τη διοίκηση και τον προπονητή για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να συνεχίσουμε να κατακτάμε τους τίτλους και να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά στην Ευρώπη. Από την πλευρά μου θα καταβάλω κάθε δυνατή προσπάθεια για αυτό. Είμαι περήφανος και χαρούμενος που ανήκω στον Ολυμπιακό. Την..μισή μου ζωή αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό, έχω ζήσει πάρα πολλά πράγματα και θέλω να ζήσω ακόμα περισσότερα!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα