Με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη το Agios Nikolaos Cliff diving 2017

Με παρουσιαστή τον Γιώργο Καπουτζίδη το Agios Nikolaos Cliff diving 2017

bet365

Την ώρα που ο πρώτος αθλητής έφτασε στην Κρήτη, οι διοργανωτές του Agios Nikolaos Cliff diving 2017 ανακοίνωσαν ότι την παρουσίαση της διοργάνωσης θα κάνει ο Γιώργος Καπουτζίδης.

O 30χρονος Kris Kolanus από την Πολωνία, είναι ο πρώτος αθλητής που έφτασε τα μεσάνυχτα στην Κρήτη προκειμένου να λάβει μέρος στο Agios Nikolaos cliff diving 2017 και ξεκινά από σήμερα προσωπική προπόνηση.


Υπήρξε αθλητής της Ολυμπιακής Κατάδυσης και έχοντας οκτάχρονη πλέον παρουσία στο άθλημα των καταδύσεων από μεγάλο ύψος (high diving), θα διαγωνιστεί στη φετινή διοργάνωση του Αγίου Νικολάου. Οι τελευταίες του επιτυχίες είναι η 3η στην Red Bull Cliff Diving World Series 2014 στο Μπιλμπάο (ESP) και η 2η στο Red Bull Cliff Diving World Series 2016 στην Κοπεγχάγη (DEN).

Πρόκειται για έναν από τους αθλητές που θα ανεβάσουν την αδρεναλίνη στο αγωνιστικό κομμάτι του Agios Nikolaos cliff diving 2017 που θα γίνει στη λίμνη του Αγίου Νικολάου.

Μαζί του άλλοι 13 άνδρες με σημαντικές επιτυχίες και διακρίσεις στο άθλημα καθώς και έξι κορυφαίες αθλήτριες στις βουτιές από βράχο. Η διοργάνωση ξεκινά την Παρασκευή 30 Ιουνίου με την επίσημη προπόνηση ενώ το Σάββατο 1η Ιουλίου θα γίνουν οι προκριματικοί και την Κυριακή 2 Ιουλίου οι τελικοί.

Πρόκειται για τον πρώτο επίσημο αγώνα που γίνεται στην Ελλάδα συμπεριλαμβάνεται στο καλεντάρι της World High Diving Federation και βάζει την Κρήτη και την Ελλάδα στον παγκόσμιο χάρτη του cliff diving.
Την διοργάνωση έχουν o Δήμος Αγίου Νικολάου, ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Αγίου Νικολάου (ΠΑΟΔΑΝ) η Παγκόσμια Ομοσπονδία Καταδύσεων από Υψηλά σημεία

Με την υπογραφή Καπουτζίδη!

Ο πολυτάλαντος Γιώργος Καπουτζίδης θα είναι ο κεντρικός παρουσιαστής στο φετινό Agios Nikolaos cliff diving 2017 που ξεκινά επίσημα το ερχόμενο Σάββατο 1η Ιουλίου στη λίμνη του Αγίου Νικολάου.

Ο γνωστός παρουσιαστής και σκηνοθέτης, που έχει βραβευτεί ως αγαπημένος ηθοποιός του κοινού, αποδέχθηκε την πρόταση των διοργανωτών και θα βρίσκεται στην Κρήτη και τον Άγιο Νικόλαο το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για την παρουσίαση και τον σχολιασμό του πιο θεματικού σόου που θα γίνει φέτος το καλοκαίρι στην Κρήτη.


Οι φετινές βουτιές από τα βράχια της λίμνης εκτός από χαρακτήρα επίδειξης θα έχουν και αγωνιστικό ενδιαφέρον αφού οι αγώνες είναι ενταγμένοι στο καλεντάρι της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας καταδύσεων από Υψηλά Σημεία (WHDF).

Για αυτό και στο φετινό Agios Nikolaos cliff diving 2017 και για το αμιγώς αγωνιστικό μέρος της διοργάνωσης, συμπαρουσιαστής του Γιώργου Καπουτζίδη θα είναι ο Νίκος Αντωνογιαννάκης, εκφωνητής των αγώνων κολύμβησης στους ολυμπιακούς αγώνες της Αθήνας (2004).


Ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι σεναριογράφος, ηθοποιός, παρουσιαστής και σκηνοθέτης. Έχει γράψει κι έχει πρωταγωνιστήσει σε μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης, την τηλεοπτική σειρά «Στο Παρά 5».

Αυτό που έκανε την σειρά δημοφιλή ήταν οι ανατροπές, το χιούμορ, οι αστείες ατάκες, το μυστήριο και η δράση.
Ο Γιώργος Καπουτζίδης βραβεύτηκε ως ο αγαπημένος ηθοποιός του κοινού στα Βραβεία Πρόσωπα 2006. Στα ίδια βραβεία η σειρά του, ήταν υποψήφια σε 17 διαφορετικές κατηγορίες και τιμήθηκε συνολικά με 7 βραβεία.


Τον Ιούλιο του 2007, στην εκδήλωση «Τηλεοπτικά Βραβεία Wind Πρόσωπα 2007», η σειρά «Στο Παρά Πέντε» απέσπασε συνολικά 7 βραβεία και θεωρείται το φαινόμενο των τελευταίων 10 ετών.

Στην ψηφοφορία του κοινού για τα 20 χρόνια του Mega Channel, ο Γιώργος Καπουτζίδης ψηφίστηκε ως ο 4ος καλύτερος πρωταγωνιστής κωμωδίας και η σειρά «Σαββατογεννημένες» ως η 6η καλύτερη κωμική σειρά. Το "Στο πάρα πέντε" όμως ψηφίστηκε από το κοινό ως η καλύτερη κωμική σειρά των 20 χρόνων του Mega.


 

Τελευταία Νέα