Νίκη και ρεκόρ αγώνων ο Κυριαζής στο ΝCAA

Νίκη και ρεκόρ αγώνων ο Κυριαζής στο ΝCAA

bet365

Τον αέρα, την βροχή και την σύσπαση στον προσαγωγό είχε να αντιμετωπίσει μεταξύ άλλων ο Γιάννης Κυριαζής, στον τελικό του NCAA στο Γιουτζίν.

Παρόλα αυτά, ο σπουδαίος Έλληνας αθλητής κατάφερε να ξεπεράσει όλα τα εμπόδια και να φτάσει στην κορυφή της διοργάνωσης στον ακοντισμό με βολή στα 82,58 μ, που εκτός από το χρυσό μετάλλιο του έδωσε και το ρεκόρ αγώνων (προηγούμενο 81,86 μ. από το 1998).

Ο Κυριαζής υπέστη σύσπαση στην τελευταία προπόνηση πριν αναχωρήσει με την αποστολή του Πανεπιστημίου του για το Όρεγκον, ωστόσο κατάφερε να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

«Ήταν καλά και ήθελε μία καλύτερη επίδοση. Ωστόσο τόσο οι καιρικές συνθήκες, όσο και η ενόχληση στο πόδι δεν τον άφησαν να στείλει το ακόντιο μακρύτερα», είπε ο πατέρας και προπονητής του Θωμάς Κυριαζής και συμπλήρωσε: «Έχουμε πει από την αρχή της σεζόν πως προχωράμε βήμα, βήμα. Αρχικά στοχεύουμε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23 και φυσικά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Λονδίνου».

Ο Κυριαζής αν και εφόσον κληθεί θα λάβει μέρος και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ομάδων στη Λιλ, ωστόσο θα απουσιάζει από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας, αφού φτάνει στην Ελλάδα το βράδυ της ερχόμενης Πέμπτης. Ο αθλητής συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις και στον αγκώνα, ένας τραυματισμός που τον απασχόλησε από την αρχή της χρονιάς.

 

Τελευταία Νέα