Ένταση, διαφωνίες και Γουδή στην Γ.Σ του Ερασιτέχνη

Gazzetta team
Ένταση, διαφωνίες και Γουδή στην Γ.Σ του Ερασιτέχνη

bet365

Οπαδοί του Παναθηναϊκού ζήτησαν από τον Δημήτρη Μπαλτάκο να παραιτηθεί, εκείνος δήλωσε πως το έχει ήδη κάνει ενώ ξεκαθάρισε πως δεν έχει δεσμεύσει σε τίποτα τον Α.Ο για το Γουδή. Επιτροπή συνάντησης με Γιαννακόπουλο.

Η Γ.Σ του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του Σαββάτου. Δεν υπήρχε απαρτία και ως εκ τούτου ήταν αδύνατο να εκλεγεί νέα διοίκηση. Ετσι κι αλλιώς δεν υπήρχε υποψήφιο ψηφοδέλτιο με τις εκλογές να παίρνουν παράταση για το επόμενο Σάββατο.

Από κει και πέρα, την διοίκηση του Α.Ο εκπροσώπησαν στο πάνελ ο πρόεδρος Δημήτρης Μπαλτάκος και ο Γ.Γ, Ηλίας Μιχαλαριάς.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Κατά την διάρκεια της δίωρης συζήτησεις ανέβηκαν αρκετές φορές οι τόνοι της αντιπαράθεσης με αρκετούς φίλους του συλλόγου να ζητούν την παραίτηση της διοίκησης, με τον Μπαλτάκο να τονίζει πως έχει ήδη παραιτηθεί.

Από τον διάλογο προέκυψαν τα εξής σημαντικά:

Μπαλτάκος για Γουδή: «Η συμφωνία που υπογράψαμε είναι δεσμευτική μόνο αν την εγκρίνει η Γ.Σ. Εγώ, ως Δημήτρης Μπαλτάκος, δεν έχω δεσμεύσει σε κάτι τον Παναθηναϊκό. Η συμφωνία που υπογράψαμε δείχνει τον οδικό χάρτη μέχρι την ψήφιση του νομοσχεδίου. Εγώ πιστεύω ότι είναι εφικτό, σήμερα είναι η τελευταία μέρα που εκπροσωπώ τον σύλλογο. Από τη στιγμή που μας κάλεσε ο κ. Τσίπρας είχαμε την υποχρέωση να πάμε. Δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να γίνει, το αν είναι υλοποιήσιμο. Είναι ένας ισχυρός νόμος που διέπει τις παραμέτρους που αν αλλάξει ενδεχομένως να μπορεί να χτιστεί γήπεδο στον Παναθηναϊκό».

Η Γ.Σ λόγω μη απαρτίας δεν ψήφισε όσον αφορά το γήπεδο κάτι που θα γίνει στην επόμενη Γ.Σ.

Μπαλτάκος για χρέος: «Το 2009 ή 2008 που έφυγε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος ο σύλλογος ήταν καθαρός από χρέη ή είχε λίγα ελάχιστα τα οποία ο άνθρωπος ξεπλήρωσε. Τα χρέη από μηδενικό νούμερο πήγαν στα 3 εκατομμύρια κατά τη διάρκεια της διοίκησης του κυρίου Κίτσιου. Τα νούμερα αυτό δείχνουν. Είναι σαφές ότι υπάρχει μία έντονη αντιπαράθεση και είναι πολύ λογικό κάποιος να επηρεάζεται από όλο αυτό. Μόνο και μόνο που διατηρήθηκαν τα χρέη στο ίδιο νούμερο θεωρώ ότι είναι μία επιτυχία».

Από κει και έπειτα, μετά από πρόταση του συνδέσμου Γκύζη, αποφασίστηκε να οριστεί επιτροπή που θα εκπροσωπεί τον Α.Ο και θα συναντηθεί με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ώστε να βρεθεί λύση και ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ να αναλάβει την διοίκηση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού.

 

Τελευταία Νέα