Στην Πετρούπολη «Κολυμπάμε για καλό σκοπό»

Gazzetta team
Στην Πετρούπολη «Κολυμπάμε για καλό σκοπό»

bet365

To Δημοτικό Κολυμβητήριο Πετρούπολης είναι μια δομή που αποτελεί σήμα κατατεθέν της πόλης καθώς προάγει τον αθλητισμό ενώ είναι και «φυτώριο» νέων αθλητών και πρωταθλητών εδώ και πολλά χρόνια.

Η κολύμβηση ως άσκηση προσφέρει φυσικά και ψυχικά οφέλη στον οργανισμό και ταυτόχρονα αποτελεί μια ευχάριστη δραστηριότητα, ιδανική για κάθε ηλικία.

Ο Δήμος Πετρούπολης παράλληλα καταβάλλει μεγάλες προσπάθειες για να βοηθήσει με κάθε τρόπο 400 και πλέον οικογένειες που αποτελούν θύματα της μεγάλης κρίσης που ταλανίζει τη χώρα, αντιμετωπίζοντας σημαντικά προβλήματα επιβίωσης.

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο(Ελαιών&Κ. Βάρναλη) σε μία ακόμα προσπάθεια στήριξης της Δημοτικής Αποθήκης Τροφίμων, θα ανοίξει τις πόρτες του, την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 και ώρα 10.00 π.μ. έως 14.00 μ.μ, για όλους τους εγγεγραμμένους στο κολυμβητήριο , ενήλικες δημότες της πόλης, τους κολυμβητικούς συλλόγους και τους γυμναστές τους, δίνοντας τους την ευκαιρία να χρησιμοποιήσουν την μεγάλη πισίνα για καλό σκοπό.

Οι προσφορές θα συλλεγούν στην είσοδο του Δημοτικού Κολυμβητηρίου και θα διανεμηθούν στις ωφελούμενες οικογένειες από την Αποθήκη Τροφίμων του Δήμου Πετρούπολης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα