Με τέσσερα πληρώματα στο Ευρωπαϊκό Εφήβων-Νεανίδων

Gazzetta team
Με τέσσερα πληρώματα στο Ευρωπαϊκό Εφήβων-Νεανίδων

bet365

Στο Κρέφελντ της Γερμανίας, λίγο έξω από το Ντίσελντορφ βρίσκονται από το μεσημέρι της Τρίτης 16/5 οι επτά αθλητές κι αθλήτριες που θα πάρουν μέρος στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων το σαββατοκύριακο 20 και 21 Μαΐου.

Τέσσερα πληρώματα θα πάρουν μέρος στην πρώτη διεθνή διοργάνωση της χρονιάς για τα γαλανόλευκα κουπιά , τα διπλάσια από την περσινή χρονιά που είχαν πάει μόλις 2 αλλά και τα δυο είχαν ανέβει στο βάθρο και πιο συγκεκριμένα η δίκωπος τω εφήβων με τους Καλνδαρίδη-Νικολαϊδη ειχε κατακτήσει το χρυσό, και το διπλό των νεανίδων με τις Βόντζου-Κυρίδου Αν. το ασημένιο.

«Στόχος μας είναι να επαναλάβουμε τις επιτυχίες που είχαμε στο περσινό αντίστοιχο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα» τόνισε κατά την αναχώρηση της ομάδας ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Κοντομανώλης και συμπλήρωσε «Πρώτο μας μέλημα είναι να βάλουμε στον τελικό και τα τέσσερα πληρώματα . Αν το πετύχουμε αυτό θα φύγει και το άγχος των αθλητών , μερικοί εκ των οποίων μετέχουν για πρώτη φορά σε ανάλογη διοργάνωση και θα μπορέσουν να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες που είναι πολύ μεγάλες».

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Στο φετινό Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα τα ελληνικά χρώματα θα εκπροσωπήσουν οι:

Δίκωπος άνευ εφήβων: Παντελής Σωτηρακόπουλος(ΝΟΙ)-Θανάσης Παλαιοπάνος (ΝΟΙ)

Διπλό σκιφ εφήβων: Στεργιάκας Χρήστος (ΝΟ Μαυροχωρίου)-Ντινενης Χαράλαμπος (ΝΟ Λήμνου)

Σκιφ εφηβων: Κουκουτής Βασιλειος (ΟΕΑ&ΝΑΒ)

Δίκωπος άνευ νεανίδων: Μαργαρίτα Γεωργούδη(ΟΕΑ&ΝΑΒ) -Χριστίνα Μπούρμπου (ΝΟΘ).

Συνοδός προπονητής ο ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Κοντομανώλης ενώ αρχηγός της αποστολής ο Ολυμπιονικης και έφορος Εθνικών ομάδων της Κωπηλατικής Ομοσπονδίας Βασίλης Πολύμερος .

Παλαιοπάνος-Σωτηρόπουλος

Παλαιοπάνος-Σωτηρόπουλος

Ντινενής-Στεργιάκας

Κουκουτής

Μπούρμπου-Γεωργούδη

 

Τελευταία Νέα