Παυλίδης: «Η ποιότητά μας και η θέληση μας έδωσαν τον τίτλο»

Παυλίδης: «Η ποιότητά μας και η θέληση μας έδωσαν τον τίτλο»

bet365

Ο Χάρης Παυλίδης στις δηλώσεις του μετά το ματς, υπογράμμισε ότι παρότι η ομάδα του βρέθηκε 2-0 πίσω στους τελικούς δεν σταμάτησε ποτέ να πιστεύει στην ανατροπή.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού σημείωσε: «Το είχα πει μετά το 0-2 στα κορίτσια, ότι θα πάρουμε το πρωτάθλημα γιατί πίστευα στην ομάδα. Το θέμα ήταν να πιστέψουν κι οι ίδιες στον εαυτό τους.

Ξαφνικά, απ' τη μία μέρα στην άλλη, δεν γίναμε κακή ομάδα. Είχαμε ένα κενό διάστημα μετά τη Ρωσία, μία μικρή απογοήτευση. Η Βουλιαγμένη εμφανίστηκε πολύ δυνατή στα δύο πρώτα παιχνίδια και νίκησε δίκαια. Αλλά, νομίζω πως η ποιότητά μας και η θέληση μάς έδωσαν τον τίτλο και φέτος».

Από την πλευρά της η Αλεξία Καμμένου επεσήμανε: «Έτσι όπως πήγε το παιχνίδι, ήταν πολύ δύσκολο να γίνει η υπέρβαση.

Εγώ είπα πως η ώρα μας δεν είχε έρθει ακόμα. Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό. Είναι πιο πλήρης ομάδα. Το μέλλον, όμως, ανήκει στη Βουλιαγμένη.

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Με ψυχραιμία και δουλειά όλα θα έρθουν στην ώρα τους. Ξέρετε, κάποιες φορές στον αθλητισμό, αν έρθει κάτι νωρίτερα, δεν είναι πάντοτε καλό. Γι' αυτό θα πρέπει να φιλοσοφούμε τα πράγματα και οι προπονητές και οι παίκτες.

Είμαι υπερήφανη για τις παίκτριες μου. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην οικογένεια της Βουλιαγμένης, στους συνεργάτες και τις συνεργάτιδές μου, καθώς και στη διοίκηση. Συγχαρητήρια σε όλους. Και του χρόνου με υγεία, ειρήνη και με όμορφες εικόνες θα είμαστε πάλι εδώ».

 

Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα