Bλάχος: «Δεν χορταίνουμε να παίρνουμε τίτλους!»

Bλάχος: «Δεν χορταίνουμε να παίρνουμε τίτλους!»

bet365

Ο Θοδωρής Βλάχος αμέσως μετά την κατάκτηση του πρώτου στόχου της φετινής σεζόν, τόνισε ότι οι παίκτες του θέλουν όλους τους τίτλους.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού υπογράμμισε: «Δεν χορταίνουμε να παίρνουμε τίτλους, θέλουμε όλους τους τίτλους. Από το 1992 και μετά ο Ολυμπιακός κυριαρχεί στην Ελλάδα και κάνει μεγάλα πράγματα στην Ευρώπη. Είμαι από το 1988 στην ομάδα και είμαι περήφανος που είμαι μέρος της ιστορίας του.

Οι παίκτες μου δεν σταματούν ποτέ να θέλουν έναν τίτλο. Είμαι χαρούμενος, γιατί η διοίκηση του Ολυμπιακού δείχνει όρεξη και διάθεση να συνεχιστεί η παντοκρατορία στην Ελλάδα, ενώ στόχος είναι και η Ευρώπη και θα προσπαθήσουμε να τα καταφέρουμε. Συγχαρητήρια στη διοίκηση, τους παίκτες, και τον κόσμο. Ο κόσμος ζήτησε το Ευρωπαϊκό, εμείς το θέλουμε πάρα πού και θα προσπαθήσουμε να το πάρουμε».

Live Στοίχημα σε NBA & Bundesliga με Live Stream στη Novibet (21+).

Ο προπονητής της Βουλιαγμένης, Κώστας Λούδης είπε: «Κάθε ήττα είναι πικρή και ειδική αυτή με 12-3. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ. Ήμασταν καλοί στο πρώτο ημίχρονο, όμως μία στιγμή αδράνειας με μία ομάδα τόσο ποιοτική την πληρώνεις.

Θεωρώ ότι η διαφορά των δύο ομάδων δεν είναι τόσο μεγάλη, αφού δεν έχουμε μείνει ποτέ συγκεντρωμένοι μέχρι το τέλος. Παίξαμε με Κουρούβανη κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος έκανε ένα πολύ καλό ματς.

Πρέπει να δουλέψουμε πολύ τις δύο εβδομάδες που απομένουν έως το φάιναλ φορ, εκεί θα είναι διαφορετικό παιχνίδι».

Ο Κώστας Μουρίκης είπε: "Κάθε τίτλος είναι ξεχωριστός. Στόχος του Ολυμπιακού είναι να κατακτά κάθε τίτλο που διεκδικεί. Σε όλη τη σειρά των τελικών ήμασταν αυτοί που έπρεπε. Έχουμε μπροστά μας δύο ακόμα στόχους, το κύπελλο και το ευρωπαϊκό. Πιστεύω ότι εάν δείξουμε το ίδιο σοβαρό πρόσωπο μπορούμε να κατακτήσουμε και τους δύο αυτούς τίτλους. Τους τίτλους τους δίνει η άμυνα. Σε όλα τα παιχνίδια κρατήσαμε τη Βουλιαγμένη χαμηλά στο σκορ. Θεωρώ ότι αυτό πρέπει να κάνουμε και στα επόμενα παιχνίδια για να έρθουν οι νίκες. Ο κόσμος ζήτησε το ευρωπαϊκό. Έχουμε αφήσει ανοικτές υποθέσεις από πέρυσι. Θα κάνουμε τα πάντα για να φέρουμε τον τίτλο στον Πειραιά".

Ο Βαγγέλης Δελακάς: "Κάθε πρωτάθλημα είναι διαφορετικό και με τη δική του αίγλη και έρχεται με πολύ κόπο και κόντρα σε ένα σπουδαίο αντίπαλο στους τελικούς. Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές, παίκτες, προπονητικό τιμ, διοίκηση. Ο Ολυμπιακός αξίζει να βρίσκεται στην κορυφή. Πάμε και για κύπελλο γιατί οφείλουμε να πάρουμε νταμπλ, που είναι μεγάλος στόχος και φέτος. Για το φάιναλ σιξ του Τσάμπιονς Λιγκ θα δώσουμε το 200% των δυνατοτήτων μας για να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα".

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα