Ο δεύτερος γύρος των πλέι οφ!

Gazzetta team
Ο δεύτερος γύρος των πλέι οφ!

bet365

Με την Νέα Ιωνία να έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την πρόκριση στον τελικό, ο Δούκας θα τα δώσει όλα για την νίκη, αφού είναι ο μόνος δρόμος που οδηγεί στον τελικό. ΑΕΚ και Διομήδης επίσης θέλουν απεγνωσμένα τη νίκη για να εξακολουθήσουν να έχουν ελπίδες πρόκρισης στον τελικό.

Κρίσιμη η 2η αγωνιστική για το ζευγάρι του τελικού στην Handball Premier

Συνεχίζονται αύριο τα πλέι οφ της Handball Premier με την διεξαγωγή της 2ης αγωνιστικής.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι.- ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ (7/5, 16:00)
Ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. έχει εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση στην ειδική βαθμολογία που οδηγεί στους τελικούς με πλεονέκτημα έδρας και η «μάχη» γίνεται για την δεύτερη θέση.

Ο Δούκας μετά την νίκη του επί της ΑΕΚ έχει ανεβασμένη ψυχολογία και με νίκη κόντρα στην ομάδα της Νέας Ιωνίας θα είναι με το... ενάμιση πόδι στον τελικό.
Οι δύο ομάδες γνωρίζονται πολύ καλά, αφού φέτος έχουν συναντηθεί ήδη τέσσερις φορές με τον ΙΕΚ ΞΥΝΗ να έχει τρεις νίκες και τον Δούκα μία.

Στο πρωτάθλημα η ομάδα του Παναγιώτη Ιατρούδη νίκησε 27-26 στη Νέα Ιωνία και 29-21 στο Μαρούσι, ενώ στην Ευρώπη για τον 3ο γύρο του Τσάλεντζ Καπ ο ΙΕΚ ΞΥΝΗ επικράτησε 27-21 στο πρώτο ματς, αλλά η ομάδα των «εκπαιδευτηρίων» πήρε την πρόκριση στη ρεβάνς με ανατροπή και νίκη 24-16.

Ο πίβοτ του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Τάσος Παπαδιονυσίου τόνισε στην ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Είναι ένα παιχνίδι, το οποίο πολλοί θα πουν ότι είναι αδιάφορο για εμάς. Δεν είναι έτσι. Ο Δούκας είναι κύριος υποψήφιος για να παίξει στον τελικό. Πρέπει το ματς να το αντιμετωπίσουμε σαν τελικό για να είμαστε σε εγρήγορση και σε αγωνιστική ετοιμότητα. Υπάρχει και το ψυχολογικό αβαντάζ που θέλουμε να έχουμε, ενόψει τελικών».

Από την πλευρά του Δούκα ο Κωνσταντίνος Ντούνης σχολίασε στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΔ: «Προερχόμαστε από μια πολύ καλή εμφάνιση και μια μεγάλη νίκη την οποία χρωστούσαμε πάνω από όλα στους ίδιους μας τους εαυτούς μετά από κάποια αρνητικά αποτελέσματα που είχαμε φέρει. Θέλουμε να έχουμε ανάλογη συνέχεια
και δουλεύουμε πολύ για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε όπως πρέπει στα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας.

Κόντρα στον ΙΕΚ Ξυνή, την Κυριακή, γνωρίζουμε ότι ο αντίπαλος μας είναι το φαβορί για τη νίκη καθώς καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος έχει αποδείξει ότι είναι η πιο σταθερή ομάδα της σεζόν όμως εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τη νίκη».

image1
AEK- ΔΙΟΜΗΔΗΣ ΑΡΓΟΥΣ (7/5, 19:00, OXE TV- WebSportsTV)
Λίγες ώρες αργότερα στο ίδιο γήπεδο η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Διομήδη Άργους. Οι δύο ομάδες διατηρούν ελπίδες για τον τελικό, ωστόσο ο ηττημένος του συγκεκριμένου αγώνα θα είναι ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης της 2ης θέσης στην ειδική βαθμολογία των πλέι οφ, εκτός αν υπάρξει συνδυασμός αποτελεσμάτων με νέα τριπλή ισοβαθμία!

Η ΑΕΚ προέρχεται από την ήττα με 26-20 από τον Δούκα, ενώ ο Διομήδης έχασε 25-19 από τον ΙΕΚ ΞΥΝΗ στη Νέα Κίο.
Στην διάρκεια της σεζόν οι ομάδες έχουν από μία νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα του αντιπάλου!
Η «Ένωση» στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος νίκησε 28-26 στην Αργολίδα και οι «Λύκοι» επικράτησαν 23-20 στο Καματερό.

Ο αριστερός ίντερ της ΑΕΚ Παναγιώτης Νικολαΐδης είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΧΕ: «Είμαστε ευχαριστημένοι από την φετινή χρονιά. Έχουμε πετύχει τους στόχους μας. Κάναμε κακή εμφάνιση με Δούκα, αλλά έχουμε ελπίδες και θα τις εξαντλήσουμε για να πάμε στον τελικό. Ο Διομήδης είναι δύσκολος αντίπαλος και έχει ποιότητα. Το παιχνίδι χρειάζεται υπομονή και συγκέντρωση».


Ο αρχηγός του Διομήδη Λευτέρης Κρεμαστιώτης δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου: «Έχουμε έναν από τους πιο δύσκολους αγώνες, αλλά και πολύ σημαντικό, γιατί είμαστε ακόμα μέσα στην διεκδίκηση του τελικού. Θεωρώ πως το παιχνίδι με τον ΙΕΚ ΞΥΝΗ μας έδωσε ένα καλό μάθημα για να διορθώσουμε πράγματα. Μελετάμε τον αντίπαλο και θα πάμε να παίξουμε ένα ματς που όλοι θα δώσουμε το 100% των δυνάμεών μας».

Ειδική βαθμολογία πλέι οφ (1η αγωνιστική)
1. ΙΕΚ ΞΥΝΗ Ν.Ι. 23 (+0,5)
2. ΑΣΕ Δούκα 18
3. Διομήδης Άργους 16
4. ΑΕΚ 16

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα