ΠΑΟΚ -ΑΝΟ Γλυφάδας 3-2

ΠΑΟΚ -ΑΝΟ Γλυφάδας 3-2

bet365

Στον τρίτο αγώνα, στο κολυμβητήριο της Γλυφάδας «Αντ. Δημητρόπουλος»,θα κριθεί ο κάτοχος της 3ης θέση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Ανδρών.

Στο δεύτερο αγώνα της σειράς των μικρών τελικών (θέσεις 3η-4η), που πραγματοποιήθηκε στο Εθνικό κολυμβητήριο της Θεσσαλονίκης, ανάμεσα στον γηπεδούχο ΠΑΟΚ και τον ΑΝΟ Γλυφάδας, η ομάδα του Δημήτρη Μάζη ισοφάρισε σε 1-1 στη σειρά των τελικών και ξαναπήρε πίσω το πλεονέκτημα της έδρας που είχε χάσει στο πρώτο ματς, καθώς επιβλήθηκε του Δικεφάλου Βορρά με 3-2.

Ήταν ένα παιχνίδι σκληρό, με ένταση και με κόσμο που έδινε ρυθμό στις εξέδρες, με πολύ κλειστές άμυνες και πρωταγωνιστές τους δύο τερματοφύλακες Θωμά Γαβαλά του ΑΝΟΓ και Φίλιππο Καραμπέτσο του ΠΑΟΚ, που έπιαναν να άπιαστα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στο ημίχρονο το σκορ ήταν 1-1 και στο τέλος του τρίτου οκτάλεπτου 2-1 μπροστά ο ΠΑΟΚ, με γκολ του Σαρησάββα. Στο τέταρτο οκτάλεπτο, όμως, ο ΑΝΟΓ έκανε την αντεπίθεσή του και την ανατροπή. Με τον Σκουμπάκη ισοφάρισε σε 2-2 και με τον Παπαναστασίου στο 1.53 ρπιν από τη λήξη έγραψε το τελικό 2-3.

Στο 2.53 πριν από τη λήξη του β’ οκτάλεπτουαποβλήθηκε ο έφορος ΠΑΟΚ Γιώργος Νικολαϊδης με κόκκινη για διαμαρτυρία. Στο 1.19 του γ΄' αποβλήθηκε ο έφορος της Γλυφάδας Παπαναστασίου επίσης για διαμαρτυρία.

ΠΑΟΚ – ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 2-3

Οκτάλεπτα: 0-0, 1-1, 1-0, 0-2.

ΠΑΟΚ: Σαρησάββας 1, Σάριτς 1.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Παπαναστασίου 2, Σκουμπάκης 1.

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα