Πρώτη νίκη στο όμνιουμ για τον Βολικάκη

Πρώτη νίκη στο όμνιουμ για τον Βολικάκη

bet365

Ο Χρήστος Βολικάκης κατέκτησε την πρώτη του νίκη στο όμνιουμ στην παρθενική του εμφάνιση σε διεθνή διοργάνωση στην Τσεχία.

Ο κορυφαίος ποδηλάτης πίστας, αγωνίστηκε με τα χρώματα της continental oμάδας του SKC TUFO Preosejov και κατέκτησε την πρωτιά με 158 βαθμούς, ακολούθησε ο συναθλητής του Λούντεκ Λιχνόβσκι με 144β. και τρίτος ο Ντένις Ρούγκοβατς με 128β.

«Πρώτος αγώνας omnium για μένα και πρώτη νίκη!!!!!! Πολύ καλός οιωνός για τη συνέχεια!!!!! Το omnium είναι το αγώνισμα που έχω βάλει στόχο για τους ολυμπιακούς Αγώνες στο Τόκιο το 2020, ενώ παράλληλα μαζι με τον αδερφό μου θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τις πρώτες μας νίκες στο αγώνισμα του μάντισον που είναι επίσης ολυμπιακό αγώνισμα!!!!
Αφιερωμένη η σημερινή νίκη στο γυναίκακι μου που πέρασε πολλά άλλα εγώ θα είμαι πάντα δίπλα του.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όσους με στηρίζουν και φυσικά στους χορηγούς μου!!!!!! », έγραψε στο λογαριασμό του στο Facebook o Xρήστος Βολικάκης.

Το αυριανό πρόγραμμα περιλαμβάνει τα αγωνίσματα του σκρατς και των πόντων. Από τη συμμετοχή του στη συγκεκριμένη διοργάνωση ο Βολικάκης επιδιώκει να συγκεντρώσει βαθμούς που θα του δώσουν την πρόκριση για τα Παγκόσμια Κύπελλα της νέας σεζόν.

Νωρίτερα ο Βολικάκης είχε γράψει σημειώσει: «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την continental ομάδα δρόμου SKC TUFO PROSTEJOV καθώς και την ομάδα μου τον Παναθηναϊκό για την κάλυψη των εξόδων για τον συγκεκριμένο αγώνα καθώς επίσης και όλους τους προσωπικούς μου χορηγούς.

Ευελπιστώ πως θα πάρει η ομοσπονδία την επιχορήγηση άμεσα και θα μου δοθεί η ευκαιρία να συμμετέχω στους υπόλοιπους αγώνες που είναι προγραμματισμένοι ώστε να εξασφαλίσω την πρόκριση μου στα παγκόσμια κύπελλα και φυσικά στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στο Apeldoorn της Ολλανδίας!!!!!»

 

Τελευταία Νέα