Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 8-4

Ολυμπιακός - Βουλιαγμένη 8-4

bet365

O Oλυμπιακός επικράτησε 8-4 της Βουλιαγμένης στον πρώτο τελικό της σειρά των πλέι οφ του πρωταθλήματος πόλο Α1 ανδρών και έκανε το 1-0 στις νίκες.

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους, πετυχαίνοντας την πρώτη από τις τρεις νίκες που απαιτούνται για να κατακτήσουν τον 5ο συναπτό τίτλο πρωταθλήματος και πρώτο τις χρονιάς, αφού διεκδικούν αυτό του Κυπέλλου Ελλάδας και φυσικά το Champions League.

Η Βουλιαγμένη από την πλευρά της το πάλεψε, για ένα ημίχρονο, όμως ο Ολυμπιακός βρήκε τον τρόπο να «ξεκλειδώσει» την άμυνα της και να πάρει αυτό που ήθελε, παρά την σθεναρή αντίσταση που συνάντησε από τον Μάνο Ζερδεβά. Ο νεαρός τερματοφύλακας πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση γλιτώνοντας την Βουλιαγμένη σε πολλές περιπτώσεις από σίγουρα γκολ.

Σε ότι αφορά στο ματς, σκορ υπήρξε μόλις 2 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της πρώτης περιόδου, με τον Κώστα Μουρίκη να κάνει το 1-0. Οι δύο ομάδες έπαιξαν πολύ κλειστές άμυνες, αδυνατώντας ωστόσο να βρουν το δρόμο προς τα δίκτυα.

Παρόμοια εικόνα στο δεύτερο οκτάλεπτο, με τον Μπούσλιε να διπλασιάζει τα τέρματα του Ολυμπιακού και τον Κοπελιάδη να μειώνει σε 2-1 στο 4:15. Το 3-1 πέτυχε ο Εσπανιόλ 0:36 πριν από τη λήξη του ημιχρόνου. Στα αξιοσημείωτα της δεύτερης περιόδου είναι η κουτουλιά που δέχτηκε ο Κυριάκος Ποντικέας από τον Νεμάνια Βίτσο, εκτός φάσης, γεγονός που δεν έγινε αντιληπτό από τους διαιτητές, με αποτέλεσμα να μην υπάρξουν επιπτώσης για τον παίκτη της Βουλιαγμένης.

Στο τρίτο οκτάλεπτο ο Ολυμπιακός βρήκε τον τρόπο να ανοίξει την άμυνα της Βουλιαγμένης ελέγχοντας πλέον το ματς. Ο Φουντούλης ήταν ο παίκτης που άνοιξε το σκορ, κάνοντας το 4-1 και το έκλεισε στο 0:45 για το τρίτο πετυχαίνοντας το δεύτερο προσωπικό τέρμα (7-2)
Φουντούλης 7:39. Νωρίτερα ο Μπούσλιε με δυνατό σουτ έκανε το 5-1, με τον Χρυσοσπάθη να μειώνει σε 5-2 και τον Μυλωνάκη να κάνει από πλάγια θέση το 6-2.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο οι ερυθρόλευκοι, έχοντας σφραγίσει τη νίκη έπαιξαν πιο ελεύθερα, με τους Κοπελιάδη και Σολανάκη να πετυχαίνουν δύο τέρματα στο 6:44 και 4:49, αντίστοιχα. Ο Μυλωνάκης με τον δικό του μοναδικό τρόπο σκόραρε ξανά από πλάγια θέση, διαμορφώνοντας το τελικό 8-4.

Ολυμπιακός-Βουλιαγμένη
Οκτάλεπτα
: 1-0, 2-1, 4-1, 1-2
Ολυμπιακός: Μουρίκης 1, Μπούσλιε 2, Εσπανιόλ 1, Φουντούλης 2, Μυλωνάκης 2
Βουλιαγμένη: Κοπελιάδης 2, Χρυσοσπάθης 1, Σολανάκης 1

 

Α1 ΑΝΔΡΩΝ Τελευταία Νέα