Ράφα και Άντι Μάρεϊ στα ημιτελικά της Βαρκελώνης

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Ράφα και Άντι Μάρεϊ στα ημιτελικά της Βαρκελώνης

bet365

Kανείς πια δεν μοιάζει ικανός να αποτρέψει τον Ράφα Ναδάλ από την κατάκτηση του 10ου τίτλου και στη Βαρκελώνη (μία εβδομάδα αφότου κατέκτησε το 10ο τρόπαιο στο Μόντε Κάρλο).

Ο Ισπανός νίκησε 7-6(1), 6-2 τον Κορεάτη Χιεόν Τσανγκ και στον επόμενο γύρο θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Οράθιο Θεμπάγιος, ο οποίος νίκησε 6-4, 6-1 τον Ρώσο Κάρεν Κατσάνοφ.

Nαδάλ και Θεμπάγιος έχουν αναμετρηθεί δύο φορές και έχουν από μία νίκη. Τελευταία φορά νικητής είχε αναδειχθεί ο Αρεγεντινός το 2013 στον τελικό του Vina del Mar, όπου είχε κατακτήσει το τρόπαιο επικρατώντας με 6-7(2), 7-6(6), 6-4 του Ράφα. Η πρώτη αναμέτρηση ήταν το 2010, πάλι σε χωμάτινο τουρνουά και πιο συγκεκριμένα στο Ρολάν Γκαρός, με τον Ράφα να αποκλείει τον Θεμπάγιος με 6-2, 6-2, 6-3.

Θυμίζουμε ότι την περασμένη Κυριακή ο Ισπανός σήκωσε τον 10ο τίτλο του στο Μόντε Κάρλο και έγινε ο πρώτος τενίστας στην ιστορία της Οpen Era με 10 τίτλους σε ένα oποιοδήποτε τουρνουά.

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

Σε ότι αφορά στο δεύτερο ματς το ματς και με το μεγαλύτερο σασπένς, αυτό ανάμεσα στον Άντι Μάρεϊ και τον τενίστα που τον απέκλεισε στον τρίτο γύρο του Μόντε Κάρλο, Αλμπερτ Ράμος-Βινιόλας, ο Βρετανός κατάφερε να πάρει εκδίκηση.

Ο Ισπανός έκανε κατάθεση ψυχής, όμως ο Μάρεϊ έδωσε και τη τελευταία ρανίδα των δυνάμεων του και έτσι έπειτα από 3 ώρες σφράγισε τη νίκη με 2-6, 6-4, 7-6(4).

Αντίπαλος του Σκωτσέζου, Νο 1 στο ταμπλό της διοργάνωσης θα είναι ο Ντομινίκ Τιέμ. Ο Αυστριακός ισοπέδωσε σε μόλις 52 λεπτά με 6-1, 6-2 τον Γιαπωνέζο Γιουίτσι Σουγκίτα.

Τιέμ και Μάρεϊ έχουν συναντηθεί δύο φορές στο παρελθόν με τον τελευταίο να μετρά ισάριθμες νίκες.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα