Nικολαΐδης: «Θα κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό στα μάτια»

Gazzetta team
Nικολαΐδης: «Θα κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό στα μάτια»

bet365

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ημιτελικών του Final-4 του κυπέλλου Ελλάδας της Υδατοσφαίρισης Ανδρών που θα διεξαχθεί στο Καρπενήσι από τις 19-20 Μαΐου, με τους εκπροσώπους των τεσσάρων ομάδων να σχολιάζουν τα ζευγάρια.

Παίξε νόμιμα στοίχημα από υπολογιστή ή κινητό με μεγάλες αποδόσεις (21+).

Ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει στον πρώτο ημιτελικό τον ΠΑΟΚ (19/5, 18:00), ενώ ο Εθνικός τον ΝΟ Βουλιαγμένης (19/5, 20:00). Οι εκπρόσωποι των τεσσάρων ομάδων σχολίσαν την κλήρωση, τονίζοντας πως θα διεκδικήσουν το καλύτερο που μπορούν και αναγνωρίζοντας ως φαβορί τον κάτοχο του τίτλου Ολυμπιακό.

Παράλληλα ανακοινώθηκε ότι κάθε ομάδα θα λάβει 30 προσκλήσεις, ενώ οι υπόλοιπες θα δοθούν σε παιδιά και σε πολίτες του Καρπενησίου.
Από τη μεριά της Ομοσπονδίας το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΚΟΕ, κ. Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ευχαριστώντας την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ενώ τόνισε πως από του χρόνου όποια ομάδα της Α1 δηλώνει συμμετοχή στο πρωτάθλημα της Α1 θα είναι υποχρεωμένη να δηλώνει συμμετοχή και στο κύπελλο, ώστε να μην παρατηρηθεί το φετινό φαινόμενο, κατά το οποίο τέσσερις ομάδες δε δήλωσαν συμμετοχή στο θεσμό του κυπέλλου.

Παράλληλα ο κ. Γιώργος Κατσαρός, αντιπρόεδρος της ΚΟΕ επεσήμανε πως υπάρχει σκέψη και πρόταση για διεξαγωγή κυπέλλου Ελλάδας στις γυναίκες από την επόμενη σεζόν με το φάιναλ-4 να διεξάγεται στο Καρπενήσι. Αυτή είναι μια πρόταση, η οποία θα συζητηθεί, χωρίς να είναι απόφαση.
Τέλος, από τη μεριά της περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας το λόγο πήρε ο Αριστείδης Τασιός, αντιπεριφερειάρχης, συγχαίροντας τις ομάδες που προκρίθηκαν, ενώ τόνισε ότι η φιλοξενία μεγάλων διοργανώσεων στο Καρπενήσι είναι προτεραιότητα του περιφερειάρχη, Κώστα Μπακογιάννη.

Αναλυτικά τα όσα είπαν:
Χριστίνα Τσιλιγγίρη – Εκπρόσωπος Ολυμπιακού
«Κατ' αρχάς συγχαρητήρια και στις τρεις υπόλοιπες ομάδες που βρέθηκαν στο Final-4 του κυπέλλου μαζί με τον Ολυμπιακό. Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ την ΚΟΕ που επέλεξε την επαρχία και συγκεκριμένα το Καρπενήσι για να πραγματοποιηθεί μια τέτοια διοργάνωση. Θεωρώ πως είμαστε το φαβορί για την κατάκτηση του κυπέλλου, ωστόσο ένας αγώνας κρίνεται μέσα στις τέσσερις γραμμές της πισίνας.

Είναι ένα παινχίδι. Ξέρουμε και πιστεύουμε πως ο ΠΑΟΚ θα μπει μέσα για να κάνει το καλύτερο δυνατό. Θέλουμε να προσφέρουμε ωραίο θέαμα στον φίλαθλο κόσμο του Καρπενησίου, του Ολυμπιακού και συνολικά του πόλο. Πιστεύω στην ομάδα μας και πιστεύω πως θα κατακτήσουμε το κύπελλο αυτό».

Γιώργος Νικολαΐδης – Εκπρόσωπος ΠΑΟΚ
«Θα κοιτάξουμε τον Ολυμπιακό στα μάτια. Ξέρουμε τις δυνατότητες του αντιπάλου μας. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό. Η συμμετοχή στο Final–4 είναι μεγάλη τιμή για τον ΠΑΟΚ. Η ομάδα μας πήγε θαυμάσια στο πρωτάθλημα και πιστεύω πως από του χρόνου θα παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι».

Φάνης Κουντουδιός – Προπονητής Εθνικού
«Ο Εθνικός πηγαίνει στο φάιναλ-4 χωρίς τρεις βασικούς παίκτες του που είναι τιμωρημένοι. Η συμμετοχή σε μία τέτοια διοργάνωση θα είναι η παρθενική για πολλά από τα παιδιά της ομάδας μας. Πάμε να πάρουμε εμπειρίες και να διεκδικήσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα».

Αρτίν Ελμισιάν – Εκπρόσωπος ΝΟ Βουλιαγμένης
«Για εμάς θεωρώ πως ήταν μια καλή κλήρωση. Στόχος είναι να πάμε στον τελικό και να διεκδικήσουμε το τρόπαιο πιθανότατα απέναντι στον Ολυμπιακό, ο οποίος είναι ακλόνητο φαβορί για την κατάκτησή του».

Δημήτρης Διάθεσοπουλος – Πρόεδρος ΚΟΕ
«Το Final-4 είναι ένας πολύ μεγάλος θεσμός για την ΚΟΕ και ολα τα ομαδικά αθλήματα. Το κύπελλο πάντα δίνει περισσότερες δυνατότητες διάκρισης στις ομάδες. Υπάρχουν και οι εκπλήξεις. Αυτό που έγινε φέτος, με τις ομάδες που δε δήλωσαν συμμετοχή στο κύπελλο είναι ανεπίτρεπτο. Απο τη νέα χρόνια οποία ομαδα δηλώνει συμμετοχή στο πρωτάθλημα θα ειναι υποχρεωμένη να δηλώνει και στο κύπελλο. Τέλος. Θα το ανακοινώσω άμεσα. Θα ήθελαν ευχαριστήσω για μια ακόμη φορά στην περιφερεια Στερεάς Ελλάδας, στην οποία διοργανώνεται το φαιναλ φορ. Ευχαριστούμε τον περιφερειάρχη και τους συνεργάτες του».

Γιώργος Κατσαρος – Αντιπρόεδρος ΚΟΕ
«Θα κάνουμε πρόταση, ώστε να καθιερωθεί απο του χρόνου κύπελλο γυναικών και το φάιναλ φορ του να διεξαχθεί στο Καρπενήσι. Το θέλει ο περιφερειάρχης. Δεν ειναι ακόμη απόφαση του ΔΣ της ΚΟΕ. Ειναι σκέψη και πρόταση».

Αριστείδης Τασιός-Αντιπεριφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας
«Συγχαρητήρια στις ομάδες που έφτασαν στο Final-4 του κυπέλλου. Ευχαριστω την ΚΟΕ που μας επέλεξε και πάλι για αυτή τη σημαντική διοργάνωση. Η πισίνα του Καρπενησίου ειναι φτιαγμένη για πόλο. Ειναι προτεραιότητα του περιφεριάρχη Κώστα Μπακογιάννη οι μεγάλες διοργανώσεις στο Καρπενήσι. Η περιφερεια είναι αυτή φιλοξενεί τις συμμετέχουσες ομάδες. Δεν πληρώνουν κάτι οι ομάδες. Οι προσκλήσεις θα δοθούν σε παιδιά και πολίτες του Καρπενησίου, ώστε το κολυμβητήριο να είναι γεμάτο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα