Κωνσταντινίδης: «Την επόμενη φορά θα τερματίσω ακόμα ψηλότερα»

Gazzetta team
Κωνσταντινίδης: «Την επόμενη φορά θα τερματίσω ακόμα ψηλότερα»

bet365

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινίδης, στην πρώτη του συμμετοχή σ’ έναν τελικό ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, επιβεβαιώνοντας ότι η είσοδός του στην οκτάδα των κρίκων δεν ήταν καθόλου συμπτωματική και ότι τον περιμένουν πολλές, ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες από εδώ και πέρα.

Ο αθλητής του Γιώργου Αγγέλου κατέκτησε την ιδιαίτερα τιμητική 6η θέση, πραγματοποιώντας ακόμα καλύτερη εμφάνιση συγκριτικά με τον προκριματικό της Τετάρτης (19/04), έστω και αν η βαθμολογία του ήταν αυτή τη ελαφρώς κατώτερη (14,666 β. έναντι 14,700 β.).

Μοναδικές Στοιχηματικές Αποδόσεις, Άμεσες Αναλήψεις & Η Καλύτερη Εξυπηρέτηση (21+)!

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνισή μου και από την 6η θέση που κατέκτησα. Θα μπορούσα να είχα τερματίσει ακόμα ψηλότερα, επειδή η εκτέλεσή μου ήταν αυτή τη φορά βελτιωμένη, όπως μου είπε και ο προπονητής μου.

Αγωνίστηκα μόλις δεύτερος μεταξύ των οκτώ φιναλίστ και αυτή η σειρά εκτέλεσης δεν ήταν ευνοϊκή για μένα. Είμαι ένας αθλητής που συμμετείχε για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό τελικό. Σιγά-σιγά θα κερδίσω την αναγνώριση και τις καλύτερες θέσεις. Στον επόμενο τελικό, θα τερματίσω ακόμα πιο ψηλά», δήλωσε μετά την σπουδαία διάκρισή του ο 25χρονος σπεσιαλίστας των κρίκων, που συνεχίζει τη μεγάλη παράδοση των Δημοσθένη Ταμπάκου και Λευτέρη Πετρούνια.

Το πρόγραμμα του Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη στον τελικό των κρίκων:

 

Τελευταία Νέα