H ώρα των καθοριστικών συζητήσεων για το Mayweather-McGregor έφτασε

H ώρα των καθοριστικών συζητήσεων για το Mayweather-McGregor έφτασε

bet365

Το αφεντικό του UFC Dana White είναι έτοιμο να διαπραγματευτεί με την ομάδα του Mayweather, ώστε να κλείσει η μάχη με τον Conor McGregor, βάζοντας στο τραπέζι των συζητήσεων πολλά, μα πάρα πολλά εκατομμύρια δολάρια!

Καθημερινά ειδικά στοιχήματα στη Novibet (21+).

Εκατομμύρια λέξεις έχουν γραφτεί το τελευταία διάστημα για την πολυπόθητη μάχη μεταξύ του άχαστου Floyd Mayweather και του Conor McGregor!

Ωστόσο, τώρα είναι η πιο ώριμη στιγμή απ' ότι φαίνεται ώστε να μπουν στην τελική ευθεία οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών.

Το αφεντικό του UFC, Dana White, υποστηρίζει ότι ο Ιρλανδός πρωταθλητής θα μπορούσε να κλείσει με ένα ποσό της τάξης των 75.000.000 δολαρίων, με τον Mayweather να παίρνει κάπου στα 100.000.000 δολάρια.

Ωστόσο, πιστεύεται ότι η... μοιρασιά μπορεί να πέσει στα 75.000.000 δολάρια για τον Αμερικανό πυγμάχο και στα 60.000.000 δολάρια για τον ΜcGregor.

«Πιστεύω ότι θα συζητήσουμε με την πλευρά του ΜcGregor στις επόμενες μέρες και τότε θα κλειδωθώ με την ομάδα του Mayweather για να δούμε τί μπορεί να γίνει.

Πραγματικά δεν έχουμε προβεί ακόμη σε διαπραγματεύσεις. Ήθελα να κλειδώσω πρώτα τον McGregor, επειδή έχει συμβόλαιο με μένα. Δεν έχω έχω μπει ακόμη στο δωμάτιο (των συζητήσεων) με την ομάδα του Mayweather ακόμη. Ποιος ξέρει; Υποσχέσθηκα στον Conor ότι θα θα κάνω ό,τι μπορούσα για να το κάνω αυτό να συμβεί, οπότε αυτό πρόκειται να κάνω», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Dana White και πλέον μένει να δούμε τις επόμενες μέρες αν θα υπάρξουν εξελίξεις καθοριστικές που θα βάλουν στην τελική ευθεία μία μάχη που μετά το Mayweather-Pacquiao, αναμένεται να καθηλώσει τον πλανήτη!

 

Τελευταία Νέα