O Σταυρακάκης νικητής στην ατομική χρονομέτρηση του «Γύρου Θυσίας»

O Σταυρακάκης νικητής στην ατομική χρονομέτρηση του «Γύρου Θυσίας»

bet365

Ο Γιώργος Σταυρακάκης αναδεικνύεται για τρίτη χρονιά νικητής στην ατομική χρονομέτρηση, στον σημαντικότερο εντός συνόρων ποδηλατικό αγώνα, τον Γύρο Θυσίας.

O ποδηλάτης του Τάλου Χανίων, στην πρώτη του παρουσία στην κατηγορία ανδρών, συνέχισε την παράδοση που είχε δημιουργήσει τα προηγούμενα δύο χρόνια, σημειώνοντας τον ταχύτερο χρόνο.

Στο σημερινό αγώνα η εκκίνηση δόθηκε από τον Άραξο (Τείχος Δυμαίων) με τερματισμό στο Λάπα, μέσα από το πανέμορφο δάσος της Στροφυλιάς.

Ο ταλαντούχος Έλληνας ποδηλάτης δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που κατάφερα να πάρω για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη νίκη σε αυτόν τον αγώνα, για τον οποίο μάλιστα, δεν είχα προετοιμαστεί. Στόχος μου είναι να βρίσκομαι σε ετοιμότητα το καλοκαίρι, όπου θα αγωνιστώ είτε στο Πανευρωπαϊκό πίστας, είτε σε μία σειρά αγώνων δρόμου.

Τους αγώνες δρόμου θα τους τρέξω με την νέα μου ομάδα, η οποία δεν ξέρω ποια θα είναι ακόμη. Αυτό γιατί, η SEG racing, θέλει να πάρω αγώνες στα πόδια μου, προτού με εντάξει στο δυναμικό της. Η SEG, είναι ομάδα continental της Ολλανδίας και θέλω να είμαι έτοιμος όταν θα πάω. Γι αυτό άλλωστε ξεκίνησα με αγώνες εντός συνόρων».

Ο Σταυρακάκης έχει περάσει στο TEI φυσιοθεραπείας, ωστόσο προς το παρόν οι σπουδές έχουν μπει στον... πάγο: «Αναγκαστικά έχω κάνει μία παύση, αφού απαιτούνται σχεδόν καθημερινές παρακολουθήσεις, κάτι το οποίο δεν μπορεί να συνδυαστεί με την ποδηλασία».

Τέλος, σε ότι αφορά στον αυριανό αγώνα αντοχής, ο Σταυρακάκης είπε: «Θα προσπαθήσω αύριο για το καλύτερο, αλλά σίγουρα έχω αξιόμαχους και πολύ πιο έμπειρους αντιπάλους όπως ο Χαράλαμπος Καστραντάς».

Ο Πολυχρόνης Τζωρτζάκης, από αύριο ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο Γύρο Ταϊβάν, με την νέα του ομάδα, RTS-Monton Racing Team.

 

Τελευταία Νέα