H Novo Nordisk τρέχει για να αλλάξει το διαβήτη!

H Novo Nordisk τρέχει για να αλλάξει το διαβήτη!

bet365

«Τρέχουμε για να αλλάξουμε το διαβήτη» ! Με αυτό το μήνυμα η Novo Nordisk συνδέει την πρόληψη αλλά και την επιτυχή αντιμετώπιση του διαβήτη με την άθληση.

Η Novo Nordisk Ελλάς, ως επίσημος υποστηρικτής των δρομικών του ΣΕΓΑΣ για το 2017, στηρίζει όλες τις διοργανώσει του φετινού «Run Greece- Αγώνες στην πόλη για όλους» το οποίο ξεκινάει φέτος από τη Λάρισα στις 26/3.

Στέλνει με αυτόν τον τρόπο ένα ηχηρό μήνυμα για την πρόληψη κατά του διαβήτη. Η εν λόγω εταιρία, αποτελεί την παραδοσιακή φωνή για το πως οφείλει να ζει κάθε διαβητικό άτομο και όχι μόνο!

«Η συμμετοχή μας προκύπτει από την ανάγκη να ευαισθητοποιήσουμε και να ενημερώσουμε το γενικό κοινό για τον διαβήτη και να πολλαπλασιάσουμε το μήνυμα πως η πρόληψη και η ρύθμισή του χρειάζεται 3 απλά γενικά βήματα, τον υπολογισμό του κινδύνου μέσα από μια απλή εξέταση, την υιοθέτηση της υγιεινής διατροφής και την ένταξη στην καθημερινότητα της άσκησης (έστω και 30 λεπτά περπάτημα)» είναι το μήνυμα που στέλνει η Μαίρη Καραγεώργου διευθύντρια Εταιρικών Υποθέσεων.

Στο περίπτερο της ομάδας της NovoNordisk θα μπορεί ο οποιοσδήποτε να μετρά το σάκχαρό του και να ενημερώνεται σχετικά από τους αρμοδίους.

Το πρόγραμμα Run Greece του 2017:
26/3 Λάρισα
30/4 Ηράκλειο
14/5 Καστοριά
21/5 Ιωάννινα
24/9 Αλεξανδρούπολη
1/10 Ρόδος
8/10 Πάτρα

Φυσικά, η Νovo Nordisk θα είναι εκεί. Εσύ;

 

Τελευταία Νέα