Διαμαντοπούλου: «Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε αυτό το παιχνίδι!»

Διαμαντοπούλου: «Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε αυτό το παιχνίδι!»

bet365

Η Χρυσή Διαμαντοπούλου με τις δύο επιτυχημένες επεμβάσεις της στη διαδικασία των πέναλτι χάρισε στον Ολυμπιακό για τρίτη σερί σεζόν την πρόκριση στο final-4 της Εuroleague, αποδεικνύοντας ότι είναι φτιαγμένη από κράμα πρωταθλήτριας, κάτι που άλλωστε παραδέχτηκε και στις δηλώσεις της μετά το ματς.

«Δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε αυτό το παιχνίδι, παίζαμε με τον κόσμο μας στο σπίτι μας. Σε κάποια στιγμή φανήκαμε νωθρές, όμως μπορούμε να δείξουμε τι σόι ομάδα είμαστε. Το αποδεικνύουμε ότι είμαστε από μέταλλο, όπως μας λέει και ο προπονητής μας. Η συνέχεια είναι στο φάιναλ φορ όπου θα τα δώσουμε όλα», δήλωσε η πορτιέρο του Ολυμπιακού.

Από την πλευρά του ο Θοδωρής Βλαχος, ο οποίος αντικατάστησε τον Χάρη Παυλίδη στον πάγκο του Ολυμπιακού δήλωσε: «Ήταν περίεργη κατάσταση για μένα. Ήθελα πολύ να βοηθήσω. Βέβαια τα συστήματα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με τους άνδρες. Το μέλλον ανήκει σε αυτήν την ομάδα. Ήταν ένα νευρικό παιχνίδι και ήταν σίγουρα παράξενο για τα κορίτσια να αγωνίζονται χωρίς τον προπονητή τους. Το σημαντικό είναι ότι το αποτέλεσμα και η πρόκριση για τρίτη συνεχόμενη φορά στο φάιναλ φορ».

 

Τελευταία Νέα