Νίκη και έφυγε για final-4 ο Ολυμπιακός!

Νίκη και έφυγε για final-4 ο Ολυμπιακός!

bet365

Την Πάντοβα υποδέχεται αύριο το απόγευμα (11/3 στις 18:00) η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού στο εθνικό κολυμβητήριο «Π. Καπαγέρωφ» με μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα σημάνει την πρόκριση στο final-4 της Euroleague.

Το ντεμπούτο του ως προπονητής σε γυναικεία ομάδα θα κάνει ο Θοδωρής Βλάχος, ο οποίος επελέγη να αντικαταστήσει τον τιμωρημένο Χάρη Παυλίδη και τον βοηθό του Γιώργο Κατσούλη.

Ολυμπιακός και Πάντοβα είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι με 10-10 στο πρώτο ματς στην Ιταλία, με τις γηπεδούχους να καταφέρνουν να ισοφαρίσουν από το 6-10.

Στόχος των ερυθρολεύκων δεν είναι άλλος από το να επαναλάβουν την πορεία που είχαν κάνει δύο χρόνια, όταν πανηγύρισαν στον τίτλο στον Πειραιά. Μόνος τρόπος για να το πετύχουν αυτό είναι η νίκη στο αυριανό ματς.

Η αρχηγός της ομάδας, Φιλιώ Μανωλιουδάκη δηλωσε: «Είναι ένα πάρα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για εμάς. Το πιο κρίσιμο μέχρι στιγμής στη σεζόν. Πρέπει να τα δώσουμε όλα για να κερδίσουμε και να καταφέρουμε να βρεθούμε για Τρίτη συνεχόμενη φορά στο Final 4 της Ευρωλίγκας.

Πιστεύω ότι ο κόσμος θα κάνει για μια ακόμα φορά αυτό που έχει κάνει τα προηγούμενα χρόνια, θα είναι δίπλα μας και θα πάρουμε δύναμη από αυτόν για να κατακτήσουμε την πολυπόθητη νίκη».

 

Τελευταία Νέα