«Να προσφύγουν στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος»

Gazzetta team
«Να προσφύγουν στην Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος»

bet365

Απάντηση στις καταγγελίες ότι μέλη της ΕΟΕ δέχθηκαν απειλητικά μηνύματα, έδωσαν μέσω κύκλων, όσοι δεν συμμετείχαν στις εκλογές της 6ης Φεβρουαρίου και πρόσκεινται στον Ισίδωρο Κούβελο.

H απάντηση στην πληροφορία που έγραψαν οι εφημερίδες ότι απειλήθηκαν μέλη της ΕΟΕ, ήρθε από κύκλους που είναι κοντά στην ομάδα όσων δεν πήραν μέρος στις εκλογές της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής. Σύμφωνα με την απάντηση:

«Κυκλοφόρησε χθες βράδυ από μέλη της ΕΟΕ, η χυδαία και προβοκατόρικη πληροφορία, ότι έλαβαν δήθεν απειλητικά ηλεκτρονικά μηνύματα με την υπογραφή «εκδικητής», προερχόμενα δήθεν από τον κύκλο των εκπροσώπων δεκατριών Ομοσπονδιών που απέχουν από τις εργασίες της Ολομέλειας, έχοντας προσφύγει στο ΣτΕ για ακύρωση όλων των διαδικασιών Συγκρότησης σε Σώμα της Ολομέλειας της ΕΟΕ της 6ης Φεβρουαρίου.
Η κυκλοφορία της «πληροφορίας» αυτής έγινε με προφανή σκοπό να δυσφημίσουν και να πλήξουν την ενότητα και την προσήλωση στην νομιμότητα όλων εκείνων των εκπροσώπων των Ομοσπονδιών που αντιστάθηκαν και δεν παρασύρθηκαν στις παράνομες διαδικασίες της 6ης Φεβρουαρίου.
Κύκλοι προσκείμενοι στην ομάδα αυτή, συμβουλεύουν αυτούς που «έλαβαν» τέτοια μηνύματα, να προσφύγουν αμέσως στην Δ/νση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και στον αρμόδιο εισαγγελέα προκειμένου να ανακαλυφθούν τα ηλεκτρονικά ίχνη των «μηνυμάτων» αυτών, άλλως θα είναι ψεύτες και συκοφάντες του χειρίστου είδους!
Αυτοί που δεν εφάρμοσαν τις Ολυμπιακές Αξίες του σεβασμού στον αντίπαλο και του fair play την 6η Φεβρουαρίου, είναι φυσικό να έχουν τρομοκρατηθεί από χθες το απόγευμα, αφού έμαθαν ότι η προσφυγή ακυρότητας της διαδικασίας συγκρότησης σε σώμα στο ΣτΕ, που νόμιζαν ότι θα συζητηθεί σε ένα - δύο χρόνια, προσδιορίστηκε ήδη από χθες για τις 2 Μαίου 2017 και με σφόδρα πιθανή την λήψη ασφαλιστικών μέτρων εντός του μηνός Μαρτίου!!!
Έτσι άρχισε ο χορός των δήθεν απειλών οι οποίες, αν φυσικά είναι αληθινές, θα πρέπει πάραυτα να ερευνηθούν από την αρμόδια εισαγγελική Αρχή και την δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ώστε να αποκαλυφθεί, να ονομαστεί και να διωχθεί ο πραγματικός δράστης! Και με την ευκαιρία να μάθουν οι «απειληθέντες» ότι τα ίχνη…δεν σβήνονται και είναι πανεύκολο για τις αρμόδιες υπηρεσίες να βρουν τον αποστολέα!!! Αρκει να προστρέξουν σε αυτές, όπως θα έκανε κάθε νομιμόφρων πολίτης….
Καιρός είναι να καταλάβει ο πολύς κόσμος ποιοι δρουν στα πλαίσια της νομιμότητας και ποιοι όχι……»

 

Τελευταία Νέα