Ελπιδοφόρα εμφάνιση της Τσακίρη στο Παγκόσμιο διάθλου

Gazzetta team
Ελπιδοφόρα εμφάνιση της Τσακίρη στο Παγκόσμιο διάθλου

bet365

Δυνατή εμφάνιση της Μαρίας Τσακίρη στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Διάθλου Νεανίδων, που διεξάγετε στο Μπρέζνο της Σλοβακίας, με την Ελληνίδα να πραγματοποιεί την μεγαλύτερη επίδοση στην ιστορία του αθλήματος, καταλαμβάνοντας την 18η θέση.

Στο αγώνισμα των 12,5 χλμ. η νεαρή πρωταθλήτρια της χιονοδρομίας, με αλάνθαστη σκοποβολή και χρόνο 40:44,7 τερμάτισε στην 18η θέση ενώ αναρριχήθηκε στην 7η θέση της συνολικής βαθμολογίας του αγωνίσματος ατομικής χρονομέτρησης και στην 15η της γενικής κατάταξης.

Στο αγώνισμα των 7,5 χλμ. η Δραμινή αθλήτρια αν και είχε σχεδόν άριστες βολές (1 άστοχη) δεν ήταν τόσο καλή στο σκι με αποτέλεσμα να τερματίσει 43η με χρόνο 24:02,5.
Στο αγώνισμα της καταδίωξης 10 χλμ. η Μαρία ήταν και πάλι αλάνθαστη στις βολές και με χρόνο πίστας 29:21,6 τερμάτισε στην 40η θέση.


9η η Ράλλη στο Παγκόσμιο Ενόπλων

Εντυπωσιακή εμφάνιση από την Σοφία Ράλλη, στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόπλων Δυνάμεων (CISM). Η Ελληνίδα πρωταθλήτριας της χιονοδρομίας κατέλαβε την 9η θέση στο Σότσι της Ρωσίας, στο αγώνισμα της τεχνικής κατάβασης.
Είχε συνολικό χρόνο 1:46,22 και 65,35 βαθμούς FIS, επίδοση που της βελτιώνει τη διεθνή της βαθμολογία.

Στο ίδιο αγώνισμα της κατηγορίας αντρών ο Γιώργος Στοΐδης τερμάτισε 15ος με συνολικό χρόνο και 1:49,20 και 154,71 βαθμούς FIS. O Νίκος Τζιόβας δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα. Την ελληνική αποστολή συνόδεψε ο Δημήτρης Αβανίδης.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα