O Φελπς θα κολυμπούσε στο Τόκιο αν δεν ρίσκαρε τραυματισμό!

Αργυρώ Γιαννουδάκη
O Φελπς θα κολυμπούσε στο Τόκιο αν δεν ρίσκαρε τραυματισμό!

bet365

Δεν αποκλείεται ο Μάικλ Φελπς να έχει μετανιώσει για δεύτερη φορά την απόσυρση του από την αγωνιστική δράση.

Ο Αμερικανός θρύλος της κολύμβησης με 23 χρυσά μετάλλια σε Ολυμπιακούς Αγώνες προσφάτως δήλωσε ότι αν κάποιος μπορούσε να του εγγυηθεί ότι δεν θα είχε πρόβλημα τραυματισμού την προσεχή τετραετία θα αγωνιζόταν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

«Αν μπορούσε να μου εγγυηθεί κάποιος ότι δεν θα τραυματιζόμουν για τέσσερα χρόνια και ότι δεν θα είχα κανένα πρόβλημα με τους ώμους μου ή οτιδήποτε σχετικό, πιθανώς θα το ξανάκανα, γιατί απόλαυσα περισσότερο την τελευταία φορά», τάδε έφη Φελπς σε βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook και συνέχισε: «Όμως δεν θέλω να ρισκάρω και να μην είμαι σε θέση να περνάω χρόνο με τον Μπουμς (σ.σ.: Μπούμερ είναι το όνομα του γιου του) όσο θα μεγαλώνει ώστε να είμαι μέρος της καθημερινότητας του. Οπότε νομίζω ότι δεν θα υποβάλω ξανά το σώμα μου σε αυτή τη διαδικασία. Δεν θα το ρισκάρω. Νομίζω ότι το σώμα μου και η οικογένεια μου είναι πολύ πιο σημαντικά από το να μπω ξανά σε αυτή τη διαδικασία για 4 χρόνια ακόμη για να μετάσχω σε μία ακόμα Ολυμπιάδα».

Ο Φελπς ταλαιπωρήθηκε πολύ από έντονους πόνους στο δεξί ώμο στη διάρκεια των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο. Μάλιστα, ένα μην πριν τους Αγώνες είχε κάνει δύο ενέσεις κορτιζόνης, με τον προπονητή του Μπομπ Μπάουμαν να σημειώνει ότι ο αθλητής του ήταν κατά 75% έτοιμος σε σχέση με τους Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο.

 

Τελευταία Νέα