Mεγάλη επιτυχία γνώρισε το 1ο Masters Cup Tripoli

Gazzetta team
Mεγάλη επιτυχία γνώρισε το 1ο Masters Cup Tripoli

bet365

Στο κατάμεστο Κλειστό Κολυμβητήριο Τρίπολης, διοργανώθηκε το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2017 το 1ο Masters Cup Tripoli, από τον ΚΟΑ Τρίπολης και τον Γιάννη Δρυμωνάκο.

Πάνω από 100, μικροί και μεγάλοι, αθλητές βούτηξαν στην πισίνα και αγωνίστηκαν σε όλα τα είδη κολύμβησης, λαμβάνοντας διακρίσεις και επιτυγχάνοντας σπουδαίους στόχους.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, ο Γιάννης Δρυμωνάκος, βρισκόταν κοντά στους αθλητές, εμψυχώνοντάς τους και παρέχοντάς τους χρήσιμες συμβουλές.

Αναφορικά με τη διοργάνωση, ο Γιάννης Δρυμωνάκος δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος που το 1ο Masters Cup στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, την Τρίπολη, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία, και πλήθος κόσμου, αθλητών και θεατών, συγκεντρώθηκε στο Κολυμβητήριο Τρίπολης για να στηρίξει αυτή τη νέα διοργάνωση, που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός. Δεν θα μπορούσα να παραλείψω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον πρόεδρο του ΚΟΑΤ, Γιώργο Αγγελόπουλο, καθώς και στους ανθρώπους της Τρίπολης για τη στήριξή τους».

Υποστηρικτές της διοργάνωσης ήταν η εταιρία τηλεπικοινωνιών Wind, πάντα στο πλευρό των μεγαλύτερων αθλητικών διοργανώσεων, η εταιρεία ειδών αθλητικής διατροφής GU Energy, με τα δημοφιλή GU gels να δίνουν την απαραίτητη ενέργεια σε όλους τους αθλητές, καθώς και η κορυφαία εταιρεία παρασκευής sushi, mySUSHI.

 

Τελευταία Νέα