Τελευταία σεζόν του Τόνι Ναδάλ, δίπλα στον Ράφα

Αργυρώ Γιαννουδάκη
Τελευταία σεζόν του Τόνι Ναδάλ, δίπλα στον Ράφα

bet365

O θείος και προπονητής του Ραφαέλ Ναδάλ, Τόνι Ναδάλ, αποκάλυψε ότι φέτος θα είναι η τελευταία σεζόν που ο ανηψιός του θα βρεθεί υπό τις οδηγίες του.

«Από την επόμενη χρονιά, δε θα ακολουθώ τον Ράφαελ στο tour και θα συγκεντρωθώ αποκλειστικά στην ακαδημία μας», δήλωσε στην ιστοσελίδα tennisitaliano.it, ο προπονητής με τον οποίο ο Ράφα έχει πανηγυρίσει 14 τίτλους γκραν σλαμ και πρόσθεσε:

«Οι σχέσεις μου με τον ανιψιό μου είναι εξαιρετικές. Όλα αυτά τα χρόνια, δεν περάσαμε ούτε μια κρίση», πρόσθεσε θέλοντας να προλάβει τις φήμες του «διαζυγίου».

«Η αλήθεια είναι πως κάθε χρόνο έπαιρνα και λιγότερες αποφάσεις. Μέχρι τα 17 του, εγώ έπαιρνα όλες τις αποφάσεις. Μετά ήρθε στην ομάδα ο Κάρλος Κόστα, ως μάνατζερ. Μετά ο πατέρας του τον πλησίασε περισσότερο και όλοι έλεγαν τις απόψεις τους. Μέχρι που ήρθε η μέρα που δεν αποφασίζω για τίποτα.», ομολόγησε με μία δόση παραπόνου ο Ισπανός τεχνικός.

Παρότι, η απόφαση του διαζυγίου είναι κατά πάσα πιθανότητα κοινή με τον Ράφα, ο στενός συνεργάτης όμως του Ισπανού τενίστα, Μπενίτο Πέρεθ, δήλωσε άγνοια, όταν το AFP του ζήτησε να σχολιάσει την είδηση: «Με εξέπληξαν αυτές οι δηλώσεις. Αν το είπε όντως αυτό, το εννοεί. Θα μιλήσω με τον Ράφα τις επόμενες μέρες. Δε νομίζω πως θα μιλήσουμε αμέσως γι' αυτό.»

 

Τελευταία Νέα