O Tραμπ στηρίζει την υποψηφιότητα του Λος Άντζελες 2024

Αργυρώ Γιαννουδάκη
O Tραμπ στηρίζει την υποψηφιότητα του Λος Άντζελες 2024

bet365

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε διατεθειμένος να στηρίξει την υποψηφιότητα του Λος Άντζελες για την ανάληψη των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024.

«Μου ζητήθηκε να στηρίξω την υποψηφιότητα και μίλησα με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή στην Ευρώπη», δήλωσε ο Τραμπ στο περιθώριο του Super Bowl.

«Ήθελαν τη στήριξη μου και τους την έδωσα με τον πλέον δυνατό και ξεκάθαρο τρόπο. Θα ήθελα πολύ να δω τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Λος Άντζελες και νομίζω ότι θα ήταν υπέροχο», είπε ο Τραμπ προσθέτοντας σχετικά με την απόφαση του να μην εκδίδει βίζα σε πολίτες 7 μουσουλμανικών χωρών: «Πρέπει να προστατεύσουμε τη χώρα μας. Πρέπει να γνωρίζουμε ποιος μπαίνει στη χώρα μας και πρέπει να ξέρουμε αν όσοι έρχονται έχουν καλές προθέσεις. Αν οι άνθρωποι μπαίνουν με κακές προθέσεις θέλω να είμαι σε θέση να το γνωρίζω προτού μπουν στη χώρα».

Τέλος, απέφυγε να πάρει θέση για τον αν θα ήταν υπέρ του αποκλεισμού των Ρώσων αθλητών από τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες της Πιονγκ Τσανγκ αλά και του Τόκιο: «Νομίζω ότι αυτό υπόκειται στις Ολυμπιακές Επιτροπές, αυτές έλαβαν μία αυστηρή στάση, εξαρτάται από εκείνους και όχι από εμένα, οπότε θα δούμε τι έχουν να πουν».

 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ Τελευταία Νέα